Toy Story 4 a marcat cea mai de succes lansare din franciză

de Cristina Grigore în 24 Iun 2019
Încasările substanțiale de la debutul în box office-ul american se află însă sub estimările specialiștilor

Chiar dacă așteptările realizatorilor erau mai mari pentru debutul din Statele Unite al lui Toy Story 4 (de peste 140 milioane de dolari), animația a reușit totuși să o ia înaintea celorlalte titluri din serie cu cele 118 milioane de dolari obținute (potrivit datelor publicate de boxofficemojo.com).

Toy Story 4 și-a asigurat astfel cel mai bun debut al francizei odată cu primul loc în box office-ul american din acest sfârșit de săptămână. Internațional, a mai adăugat 120 milioane de dolari, pentru un total de 238 milioane.

Aclamat de critici și de public, filmul pare să aibă garantată o evoluție de succes. Principalul său adversar la box office va fi The Lion King - ce se lansează pe 19 iulie -  lucru ce asigură însă animației Pixar suficient timp pe marele ecran.

Toy Story ocupă locul patru în topul animațiilor cu cea mai bună lansare din toate timpurile, după Incredibles 2 (182 milioane), Finding Dory (135 milioane), și Shrek the Third (121 milioane de dolari). Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 28 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Toy Story 4, Incredibles 2, Finding Dory, Shrek the Third, The Lion King

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 24 iunie 2019 13:57
Scurt si la obiect articolul.Thumbs up:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells