The Avengers filmează la NASA

de Cristina Grigore în 21 Iul 2011
The Avengers filmează la NASA

Prezentaţi până acum în pelicule de sine stătătoare, supereroii Marvel vor da mână cu mână în multaşteptatul The Avengers, a cărui premieră va avea loc anul viitor, pe 4 mai. O ştire recentă legată de producţia filmului sugerează că regizorul Josh Whedon va duce aventura epică a protagoniştilor „în afara lumii noastre”.

Publicaţia Cleveland Plain Dealer a obținut de la producători informaţii potrivit cărora, începând din luna august, echipa de filmare a The Avengers va poposi într-un mic orăşel de lângă Cleveland, Ohio, unde se află situat un centru de cercetări spaţiale al NASA. Una din clădirile centrului din Plum Brook Station include şi o cameră vidată ce poate reproduce „răceala şi lipsa oxigenului din spaţiul cosmic”, ceea ce înseamnă că eroii cu puteri supranaturale ai Pământului vor duce lupta împotriva lui Loki (villanul principal al filmului) şi a altor inamici pe generosul teritoriu galactic.

Potrivit benzilor desenate, misiunile în spaţiu sunt ceva obișnuit pentru supereroii Marvel - autorii poveştilor şi desenatorii acestora îi înfăţişau adesea în lupte ce aveau loc dincolo de orbita Pământului - iar pelicula Thor ne-a familiarizat deja cu scenele intergalactice prin înfățișarea Asgard-ului şi celorlalte lumi în care vieţuiesc diferite rase ale spaţiului. Se pare că Whedon este decis să mute arena în care se vor confrunta eroii din The Avengers cu inamicii rasei umane şi ai lor, în spaţiu, o modalitate spectaculoasă, am zice, de a captiva audienţa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 21 iulie 2011 08:55
Foarte bune premise pentru a se face un film grozav.Sper sa fie asa!
paul2011 pe 21 iulie 2011 09:45
Deci o idee foarte tare . Va fi grozav filmul . Abia astept :X.
paulxpz pe 21 iulie 2011 14:56
aaa cineva ar trebui sa le spuna ''jurnalistilor'' astia destepti de la cinemagia ca pe regizor il cheama Joss Whedon nu Josh... vai de capu vostru daca nici macar un nume nu sunteti in stare sa scrieti corect
legolas05 pe 21 iulie 2011 16:45
cred ca va fi super fain filmul
cristi23 pe 21 iulie 2011 16:58
stiu intamplarile din benzile desenate avengers...sunt curios ce vor face in aceata mega-productie...cu atatia eroi si atata publicitate multi asteapta un film de proportii galactice.....dar important e scenariul...tre sa fie super
Crist11 pe 21 iulie 2011 17:27
Astept cu nerabdare filmul.
legiune pe 21 iulie 2011 18:35
Multumim cristina.
HB pe 22 iulie 2011 09:11
Vedem ce-o sa iasa.
alex_il_fenomeno pe 22 iulie 2011 11:32
exact lucrul de care aveau nevoie pentru a face un film si mai bun ! felicitari producatorilor !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells