Te-ai gândit cum arată FĂRĂ MACHIAJ Monica Bellucci?

de Gloria Sauciuc în 16 Apr 2009
Te-ai gândit cum arată FĂRĂ MACHIAJ Monica Bellucci?

Ediția franceză a revistei Elle, numărul pe aprilie, prezintă opt femei celebre din Europa - printre care Eva Herzigova, Monica Bellucci, Sophie Marceau și Charlotte Rampling - care au avut curajul să lase machiajul deoparte și să pozeze știind că, de această dată, nici Photoshopul nu va retușa imperfecțiunile.


Fotomodelul Eva Herzigova, în vârstă de 36 de ani, actrița Sophie Marceau, de 42 și Bellucci (44 de ani) arată cât se poate de natural și - în același timp - relaxate, tinând cont că s-au expus într-o manieră pe care nu o vei vedea la Hollywood.


În cetatea filmului există cultul fotografiilor făcute de către paparazzi, al publicării acelor imagini care vor să dovedească faptul că sub strălucirea machiajului se află un chip urât.

Privind mai jos copertele câtorva reviste, comparam și vedem că, dacă machiajul poate crea un personaj (cazul imaginii cu Eva Herzigova), poate să și înfrumusețeze, dar - în același timp - lipsa lui e o celebrare frumoasă a naturaleții.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 16 aprilie 2009 10:59
8 femei celebre dar si CURAJOASE!!!! Le admir ca au avut aceasta "tarie de caracter" de a se lasa "dezvaluite" !
Nu cred ca vom vedea prea curand (vreodata) acelasi lucru la starurile de la Hollywood, poate cu exceptia Angelinei Jolie (o vad avand acest curaj)

myguel pe 16 aprilie 2009 11:50
hai frate k monica bellucci arata beton si fara machiaj ...asta inseamna frumusetea adevarata...la fel si sophie marceau:))
Dragosh02 pe 16 aprilie 2009 12:20
Da,deci asa da ! Si dupa parerea mea ...Monica Bellucci arata chiar mai bine fara o tona de machiaj. doinarac are dreptate,nu cred k vom mai vedea in curand acelasi lucru de la alte staruri ,doar cu exceptia Angelinei care la fel k si Bellucci arata ft bine si nemachiata.Oricum ,Bravo lor !
alex pe 16 aprilie 2009 17:02
Mare norocos,Vincent Cassel!
Frumoasa femeie Monica!

Octavian Branzei pe 16 aprilie 2009 21:24
Mie mi se par la fel de frumoase. Diferentele sunt - pentru mine, cel putin - neglijabile.
yahuu pe 17 aprilie 2009 00:32
ma...Monica Belucci arata chiar mai simpatica fara make-up...imi place mai mult ! :)
Alexx pe 17 aprilie 2009 01:29
Fara machiaj, dar pozate din unghiuri bune, eventual si un photoshop acolo :))
t4nk pe 17 aprilie 2009 12:54
wow ... photoshop la grew mai in toate revistele mary ... yachh
Buster pe 17 aprilie 2009 13:23
Interesanta ideea! si e de apreciat curajul celor care se lasa pozate fara make-up, ajungem la vorba ca femeia frumoasa se cunoaste de cum se scoala din pat! Intradevar Monica Belucci arata foarte bine la cei 44 de ani ai sai, chiar si fara machiaj. Daca ar fi sa dau un top la cum arata fara machiaj asta ar fi : 1.Monica Belucci, 2.Eva Herzigova , 3. Sophie Marceau. Mai sunt insa si alte actrite care arata bine fara machiaj cum a zis si Dragosh02, Angelina e si ea in fruntea topului.
zdupy pe 18 aprilie 2009 23:20
a fost si in romania o chestie de genu.. decat ca erau poze alb negru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells