Taylor Kitsch a vrut să apară nud în Savages

de Cristina Grigore în 7 Iul 2012
Taylor Kitsch a vrut să apară nud în Savages

Ultimul film al lui Oliver Stone, Savages, s-a lansat astăzi în cinematografele americane, iar din distribuţia lui fac parte Taylor Kitsch, dar şi Aaron Johnson, Blake Lively, Salma Hayek, John Travolta şi Benicio Del Toro.

Potrivit MTV.com, starul lui Battleship şi John Carter a declarat că filmul - a cărui poveste se învârte în jurul a doi prieteni traficanţi de marijuana (Kitsch şi Johnson) care se pun împotriva unui cartel mexican de droguri responsabil de sechestrarea prietenei lor (Lively) – onorează reputaţia cineastului şi nu va dezamăgi publicul.

Despre partitura sa, actorul a spus: “Eu am cerut chiar să apar nud în scene lungi, filmate cu încetinitorul, în care eram total dezbrăcat, însă Oliver nu a fost de acord cu asta”. Actorul şi-a declarat însă intenţia cu umor, el referindu-se astfel la modul exigent şi solicitant de lucru al regizorului, cu care actorii trebuie să-şi asume fără proteste toate aspectele indicate ale rolului.

“Mă refer la faptul că şi acest lucru face parte din meseria noastră. Spre exemplu, filmul acesta se numeşte Savages şi este regizat de Oliver Stone. Cred că e bine că am scăpat în felul acesta, având în vedere cum ar fi putut să fie producţia aceasta pentru noi, actorii centrali. Face parte din fişa postului, atunci când te angajezi la aşa ceva”, a mai explicat Kitsch.

Pe de altă parte, Blake Lively, cea care joacă rolul celei care este iubita celor doi prieteni în film, a declarat că scenele explicite de sex pe care a trebuit să le filmeze cu ambii actori au fost “dificile”.

Lively este, în film, iubita celor doi protagonişti, răpită la indicaţiile liderilor unui cartel mexican de droguri (Hayek şi Del Toro). Kitsch a numit şi el scenele de sex pe care le împarte pe marele ecran alături de actriţa din Gossip Girl, "stânjenitoare" şi a menţionat că o cunoscuse pe aceasta cu puţină vreme înainte de începerea producţiei lui Savages.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 8 iulie 2012 15:37
Romanii erau de parere ca numele defineste si modeleaza intrucatva caracterul omului. In cazul sau e clar - KITCH (ma rog se citeste tot asa).
"Taylor Kitsch a vrut să apară nud în Savages". E dorinta lui, demna de o vizita la psiholog. Pe noi de-a intrebat daca vrem sa-i vedem fundul paros si plin de cosuri?...

alex_il_fenomeno pe 28 iulie 2012 11:20
daca a avut tupeu .....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells