Tarantino si Rodriguez acum pe DVD

26 Oct 2007
Tarantino si Rodriguez acum pe DVD

Ca sa ne treaca supararea ca "Grindhouse" nu s-a mai lansat in cinematografele din Romania, iata ca cele doua filme care apartin acestui proiect se gasesc de saptamana aceasta pe DVD. Prin urmare, Death Proof/ Masina mortii, filmul celebrului Quentin Tarantino, productie selectionata in competitia oficiala la Cannes, anul acesta, si Planet Terror/ Planeta Terorii al regizorului Robert Rodriguez (Sin City) se gasesc acum in magazinele de specialitate din Bucuresti si intreaga tara.

Tagline-ul primului dintre cele doua filme, incluse in proiectul Grindhouse (si difuzate impreuna in cinematografele din unele tari) este: "Tipe tari. Masini puternice. Un psihopat plin de sarm". Radio DJ-ita Jungle Julia Lucai (Sydney Tamiia Poitier) impreuna cu prietenele sale Arlene (Vanessa Ferlito) si Shanna (Jordan Ladd) se pregatesc pentru a sarbatori intr-un bar din Texas. Alte patru fete, Lee (Mary Elizabeth Winstead), Abernathy (Rosario Dawson), Kim (Tracie Thoms) si Zoë (Zoë Bell), care fac figuratie intr-un film, se hotarasc sa ajunga intr-o zona izolata din Tenesee pentru a cumpara o masina puternica. Toate sunt sexy, exuberante si dornice de aventura. Insa intalnirea lor cu un psihopat pe nume Mike Cascadorul (Kurt Russell), le poate aduce o aventura nedorita,fatala chiar. El urmareste si ucide femei frumoase prin cascadoriile sale cu ajutorul masinii pe care o conduce.

Regizorul Robert Rodriguez (Sin City) revine cu o productie care „va va tine cu siguranta tintuiti in scaun pe toata durata calatoriei” (Peter Travers - Rolling Stone). Cherry Darling (Rose McGovan), El Wray (Freddy Rodriguez), si Lt. Muldoon (Bruce Willis) formeaza un grup de supravietuitori care duc o lupta apriga impotriva unei armate de mutanti infometati, ce se hranesc cu carne de om. Fiecare clipa de neatentie le poate fi fatala. Fiecare lovitura trebuie sa isi atinga tinta, altfel vor fi cina pentru terifiantele creaturi. Planet Terror este un film exploziv, plin de actiune, in binecunoscutul stil Robert Rodriguez.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells