"Tache" la Institutul Cultural Român

15 Apr 2009
"Tache" la Institutul Cultural Român

Joi, 16 aprilie, de la ora 19:00, la sediul ICR (Aleea Alexandru nr. 38) va avea loc avanpremiera filmului Tache, o producţie Domino Film, în regia lui Igor Cobileanschi. La eveniment vor fi prezenţi actorii din rolurile principale – Mircea Diaconu, Constantin Drăgănescu, Mara Nicolescu, Gabriel Spahiu şi Radu Gabriel, producătorul Cristian Comeaga şi echipa filmului.

Tache este povestea unui gropar de 61 de ani care află că mai are doar două luni de trăit. În acest moment crucial descoperă că, în sfârşit, îşi doreşte ceva de la viaţă: o înmormântare fastuoasă în centrul cimitirului, unde pusese ochii pe un loc de veci superb poziţionat. Bani pentru înmormântare are, prieteni care să îl plângă găseşte, aşa că pune la punct detaliile cu firma de servicii funerare de lux a oraşului: cruce mare, sicriu ecologic, multe coroane de flori şi proaspăt achiziţionatul dric al lui Lady Di. Totul decurge conform planurilor sale până în clipa în care groparul află că locul de veci mult visat a fost dat altcuiva.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gabulas pe 19 aprilie 2009 09:45
este un film fain il recomand tuturor celor care le place filme romanesti
dan pe 21 aprilie 2009 16:15
de unde il iau si eu
doina manolescu pe 24 aprilie 2009 10:25
N-ai nici-un moment impresia interpretarii rolului, ci totul se deruleaza ca in viata de zi cu zi. Jocul dlui Mircea Diaconu este magistral. FELICITARI pentru interpretare.
Pacat ca ora de difuzare a fost de ,,SCHIMBUL III" sau ca la fotbal ,,in nocturna".
Astept sa se reia difuzarea.

tomoiaga doina pe 29 iulie 2009 08:39
MAGISTRAL...am asistat cu gura casca la defilarea curcubeielor de stari ale jocului actoricesc ale tuturor actorilor....MINUNE PE ECRAN....felicitari,tuturor...(Cei din VOUA-sunt de mult pe placul meu!)DL DIACONU,insa,e din ce in ce mai bun...Dupa FILANTROPICA nu credeam ca se poate mai mult!...uite ca se poate!FELICITARI ,SUFLETULUI MEU,DORNIC DE CULTURA ROMANEASCA,ca a avut asa un festin!sunt plecata din tara,de 3 ani,sunt inca conectata la adevarul simtit,dar nu relevat,..fresca a realitatii romanesti,paleta a profilelor psih romanesti...totul ca la carte..!MULTAM!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells