Starul din Thor nu mai este celibatar

de Cristina Grigore în 29 Dec 2010
Starul din Thor nu mai este celibatar

Deşi a bătut de curând la uşile celebrităţii (cel mai relevant rol al său fiind cel al lui George Kirk din noul film Star Trek) şi urmează să atragă admiraţia fanilor în Thor, Chris Hemsworth nu şi-a lăsat prea mult expusă viaţa privată şi nici nu a ţinut să alimenteze suspansul admiratoarelor sale.

El s-a căsătorit în acest weekend, într-o ceremonie discretă şi ferită de ochii presei, conform revistei People, cu iubita sa Elsa Pataky.

Diferenţa de vârstă nu a contat pentru actorul australian, cu şapte ani mai tânăr decât consoarta sa ( Elsa are 34 de ani), dar nici faptul că ea îi este colegă de branşă.

Având, probabil, experienţa şi confirmarea anilor trecuţi de când sunt împreună, cei doi actori au decis că - în ciuda programului încarcat - relaţia lor este suficient de puternică pentru a continua şi în viitor.

Elsa Pataky a jucat alături de Samuel L. Jackson în Snakes On A Plane şi va apărea anul viitor în Fast Five.  Hemsworth îl va întruchipa pe Thor, supereroul care, pe lângă filmul de sine stătător, va apărea şi în producţia Marvel, The Avengers.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 29 decembrie 2010 10:51
bravo lor.......
Radu1711 pe 29 decembrie 2010 15:30
in sfarsit si-a gasit o fata frumoasa, sa le mearga bine
Gabriel pe 29 decembrie 2010 16:43
In caz ca nu stiti, Elsa Pataky este pe jumatate Romanca... la mai mare... Casa de piatra!
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2011 13:48
Cred ca filmul "Thor" tocmai si-a pierdut multi cinefili , persoanele de sex feminin pierzandu-si interesul pentru el dupa aceasta "isprava" :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells