Serialul Warrior/Războinicul are premiera pe 5 aprilie pe HBO GO

de Cinemagia în 31 Mar 2019
Serialul, ce se bazează pe scrierile lui Bruce Lee și este creat de Jonathan Tropper (Banshee), va difuzat de Cinemax din 5 aprilie

Serialul dramă Warrior/Războinicul se lansează vineri, 5 aprilie, pe HBO GO. Sezonul de 10 episoade a fost filmat în Cape Town, Africa de Sud.

Warrior este o dramă plină de acțiune care se petrece în timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco, în a doua jumătate a secolului 19. Serialul îl prezintă pe Ah Sahm, un fenomen al artelor marțiale, care devine asasinul plătit al uneia dintre cele mai puternice familii criminale din Chinatown.

Andrew Koji (Fast & Furious 6) este fenomenul în arte marțiale Ah Sahm. Ah Sahm se împrietenește cu Wang Chao, care se ocupă de afaceri ilegale în Chinatown, și este luat sub aripa protectoare a lui Young Jun, fiul petrecăreț al liderului Hop Wei, Father Jun, care se confruntă cu un război iminent al opiului cu o societate rivală. Pe măsură ce este îndoctrinat cu regulile bandelor din Chinatown, Ah Sahm câștigă încrederea matroanei unui bordel, Ah Toy, și îi dezvăluie adevăratele intenții ale călătoriei lui în America.

Warrior/Războinicul este produs pentru Cinemax de Perfect Storm Entertainmet, Tropper Ink Productions și Bruce Lee Entertainment. Serialul e creat de Jonathan Tropper, care este și producător executiv. Justin Lin și Danielle Woodrow sunt producători executivi din partea Perfect Storm Entertainment. Shannon Lee e producătoare executivă pentru Bruce Lee Entertainment. Brad Kane este producător executiv și Richard Sharkey producător co-executiv. Episodul pilot îl are pe Assaf Bernstein ca producător executiv.

Din distribuție mai fac parte și Kieran Bew (The Street), Olivia Cheng (Marco Polo), Dianne Doan (Vikings), Dean Jagger (Game of Thrones), Langley Kirkwood (Invictus), Hoon Lee (Banshee), Christian McKay (Me and Orson Welles), Joe Taslim (Fast & Furious 6), Jason Tobin (The Fast & the Furious: Tokyo Drift), Joanna Vanderham (The Paradise), Tom Weston-Jones (Copper) și Perry Yung (The Knick).

Exploreaza subiecte similare:

Andrew Koji, Kieran Bew, Olivia Cheng, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Hoon Lee, Christian McKay, Joe Taslim, Jason Tobin, Joanna Vanderham, Tom Weston-Jones, Perry Yung, Warrior

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells