Scarlett Johansson este actrița cel mai bine plătită (și) în 2019

de Cristina Grigore în 29 Aug 2019
Rolul lui Black Widow din filmele Marvel i-a adus cele mai consistente remunerații

Pentru al doilea an la rând, Scarlett Johansson ocupă primul loc în clasamentul Forbes al actrițelor cel mai bine plătite din lume (56 milioane de dolari în ultimele 12 luni).

Contractul cu Marvel pentru rolul Black Widow a fost principala sursă a încasărilor acesteia. Johansson va apărea anul viitor într-o producție de sine stătătoare a aventurilor supereroinei. Pe lângă unele apariții la Saturday Night Live și în noul film al lui Taika Waititi (Jojo Rabbit, cu lansarea în octombrie), o vom putea vedea anul acesta, din luna decembrie, și în drama Marriage Story (alături de Adam Driver).

Pe locul doi în top se află actrița de origine latino-americană Sofia Vergara, care se poate lăuda cu una dintre cele mai mari remunerații din Statele Unite pentru un rol de televiziune (Modern Family). Completează podiumul Reese Witherspoon (35 milioane de dolari), cu rol central în aclamatul serial Big Little Lies și o partitură în viitorul serial Apple The Morning Show.

În vreme ce lista actorilor Forbes cel mai bine plătiți arăta că încasările acestora provin în mare parte din producția de film, cea a actrițelor este dominată de încasările din serialele TV. Pe lângă Vergara și Witherspoon, se mai află în clasament Kaley Cuoco (The Big Bang Theory), Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) și Ellen Pompeo (Grey's Anatomy). Într-o listă comună a celor mai bine plătiți actori din ultimul an, doar Johansson și Vergara ar intra în top 10. Cele 56 de milioane de dolari câștigate de interpreta lui Black Widow ar plasa-o abia pe locul șase în topul actorilor cel mai bine plătiți.

Iată clasamentul complet al actrițelor cel mai bine plătite în 2019 (în milioane de dolari):

1. Scarlett Johansson (56 milioane)
2. Sofia Vergara (44,1 milioane)
3. Reese Witherspoon (35 milioane)
4. Nicole Kidman (34 milioane)
5. Jennifer Aniston (28 milioane)
6. Kaley Cuoco (25 milioane)
7. Elisabeth Moss (24 milioane)
8. Margot Robbie (23,5 milioane)
9. Charlize Theron (23 milioane)
10. Ellen Pompeo (22 milioane)

Exploreaza subiecte similare:

Scarlett Johansson, Sofía Vergara, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Elisabeth Moss, Margot Robbie, Charlize Theron, Ellen Pompeo, Jojo Rabbit, Marriage Story, Black Widow, Adam Driver, Taika Waititi, Modern Family, Big Little Lies, The Big Bang Theory, The Handmaid's Tale , Grey's Anatomy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 29 august 2019 10:40
Noroc cu MCU care-si plateste regeste actorii..
spartacus pe 30 august 2019 11:10
Degeaba primeste Scarlett Johansson cei mai multi bani dak toată lumea știe că nu știe să-și facă cum trebuie meseria, este cea mai ”artificială” dintre toate actrițele din acest top.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells