Sa fim sceptici cu privire la ceea ce vedem pe CNN?

de Gloria-Mona Sauciuc în 17 Iul 2007
Sa fim sceptici cu privire la ceea ce vedem pe CNN?

Realizatorul filmului "Sicko", Michael Moore, a cerut luni un armistitiu, la capatul conflictului de o saptamana cu CNN, conflict care s-a aprins cand compania l-a acuzat de ascunderea unor fapte in cunoscutul sau documentar despre sistemul de sanatate. Moore promisese companiei in weekend ca va "deveni cosmarul lor cel mai rau", ceea ce i-a facut pe cei de la CNN sa publice pe site-ul sau un lung raspuns la acuzatiile sale.

Moore a mentionat intr-un interviu acordat luni ca CNN admisese doua greseli in reportajul asupra filmului "Sicko" si ca este dispus sa depaseasca situatia. "Am incredere in inteligenta poporului american", a spus Moore catre Associated Press. "Nu cred ca mai ramane mare lucru de facut in privinta aceasta, decat ca eu si altii vom fi mult mai sceptici cu privire la ceea ce vedem pe CNN."

CNN, in declaratia sa, mentioneaza ca i-a acordat lui Moore multiple oportunitati de a discuta despre preocuparile sale. Este ironic ca cineva care si-a facut o cariera din responzabilizarea intereselor puternice, este atat de sensibil cand opera sa este examinata de jurnalisti impartiali, asa cum am facut noi in analiza facuta asupra "Sicko", a spus CNN.

Taguri:  Sicko, Michael Moore

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells