Russell Crowe, în prima imagine din Noah

de Cristina Grigore în 11 Aug 2012
Russell Crowe, în prima imagine din Noah

Un proiect aflat îndelung în atenţia lui Darren Aronofsky, adaptarea poveştii biblice a lui Noe, se află acum în producţie, cu Russell Crowe în rol titular. Cotidianul USA Today a publicat ieri prima imagine a actorului de pe platourile de filmare, în care actorul din Gladiatorul, îmbătrânit, cu barbă şi plete, a intrat în hainele vechi, nefinisate (şi totuşi destul de modern croite) ale profetului care a prevestit nimicitorul potop.

Personajul lui Crowe, Noe, o figură legendară ce l-a fascinat întotdeauna pe Aronofsky, a fost imaginat drept bărbat dur, complicat, întunecat, care este chinuit după potop de remuşcările supravieţuitorului. Cât despre scenariu, dezvoltat de regizorul lui Black Swan împreună cu John Logan (The Last Samurai, Gladiatorul), acesta nu va ocoli deloc elementele fantastice.

După ce predică în zadar revenirea la o viaţă mai echilibrată, mai frumoasă, curăţită de multele vicii îmbrățișate cu larghețe de semenii săi, Noah şi familia sa sunt izgoniţi în pustiu, unde luptă să supravieţuiască. Pentru a duce la îndeplinire poruncile din viziunile sale, Noah se aliază cu şase îngeri, figuri uriaşe,copleşitoare, cunoscute drept „Străjerii”.

Din distribuţia filmului mai fac parte Jennifer Connelly (drept soţia lui Noe, Naameh), Emma Watson (fiica sa adoptată, Ila), Douglas Booth (Shem, fiul lui Noe), Logan Lerman (Ham, fiul lui Noe) şi Ray Winstone (inamicul protagonistului, Tubal-Cain).

Noah îşi desfăşoară acum filmările în New York, urmând să se mute apoi în Islanda. Debutul în cinematografe va avea loc pe 28 martie 2014.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Starvis pe 11 august 2012 13:35
Momentan se filmeaza in Islanda, vezi mesajele si pozel postate pe twitter de Aronofsky si Crowe despre noptile lungi din Islanda.
Luna viitoare se muta productia la New York. -
http://www.allentto.com/2012/08/russell-crowe-in-noah.html

JohnnyAddams pe 11 august 2012 21:35
Aronofsky regizor, John Logan scenarist, Crow actor. Nu trebuie ratat filmul acesta, indiferent de religie.
Ghemot pe 12 august 2012 22:49
Acesta da film! Este de asteptat!!!
alex_il_fenomeno pe 25 august 2012 13:23
la fel de hotarat asa cum mi-l aminteam .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells