Rol de Oscar pentru Kristen Stewart?

de Ştefan Dobroiu în 4 Oct 2009
Rol de Oscar pentru Kristen Stewart?

Ca orice actor relativ necunoscut distribuit într-o serie de mega-succes, Kristen Stewart va trebui să facă nişte alegeri foarte inteligente în carieră o dată terminată seria Twilight. Dar iată că Stewart primeşte ajutor din partea lui James Woods, actorul de două ori nominalizat la Oscar pentru rolurile din Ghosts of Mississippi şi Salvador.

Se pare că Woods i-a oferit lui Stewart rolul principal din An American Girl, debutul său în regie, încă dinainte ca aceasta să apară în Twilight zicându-i că acesta este "filmul ei". Într-adevăr, subiectul din An American Girl are tot ce trebuie ca vampirii vegetarieni să-ţi dispară instantaneu din minte....

Scenariul scris de Tim Metcalfe şi Sean McCarthy urmăreşte o adolescentă care, după ce devine campioana liceului la înot, intră pe o pantă descendentă plină de alcool şi droguri. După ce un contact sexual al ei este înregistrat cu telefonul mobil şi îşi pierde şi ultima brumă de reputaţie, fata se înrolează în Armată, învaţă arabă şi pleacă în lumea musulmană pentru a le ajuta pe femeile abuzate.  

James Woods spune despre poveste că este fenomenală şi că Stewart "ar avea Oscarul în buzunar" dacă ar apărea în film. Chiar dacă promisiunile actorului-regizor nu se adeveresc, An American Girl pare oricum o schimbare în bine faţă de popularul Twilight.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
my_deep_pearl pe 5 octombrie 2009 08:45
super tare!!! chiar as vrea sa o vad si intr-un rol din acesta, adica sa fie o femeie puternica. in twilight mi se pare ca personajul ei, bella, plange cam mult ( in special in new moon) sau cel putin sufera destul de rau. sper sa accepte rolul din An American Girl si poate o vom putea vedea si cu un Oscar in palmares.
DYA2003 pe 5 octombrie 2009 10:21
chiar ar fi okki!!! am putea sa o vedem si in alt tip de film,in new moon ,care pare mai de graba o drama decat actiune , ti se rupe sufletul pt bella.In orice caz sper ca va fi o noua steluta pe bulevardul vedetelor recunoscute.
Alexandra pe 5 octombrie 2009 10:38
Wow..super scenariu..Ar fi tare sa o vedem pe Stewart intr-un astfel de rol..Oricum presupune mult talent si multa ambitie..Cum este si personajul.Sa invete araba si sa ajute femeile musulmane nu e tocmai ceva usor de facut;))
miss.otix pe 5 octombrie 2009 13:46
Ei bine , DA ! Tipa chiar stie sa joace . Si eu zic ca rolul ei din Twilight e un cam .. tampit :)) spus pe romaneste . Cu o fire negativista , mereu apare in umbra lui Edward si are prea mult de suferit:-@ . Chiar as vrea sa vad filmul ala cu ea ca personaj principal . Go Kristen , go Kristen :)) :> .
cora_zon pe 5 octombrie 2009 18:08
e prea tanara ca sa ia oscar :D
ar fi un rol "serios" si i-ar deschide multe usi la Hw

adelyky pe 5 octombrie 2009 21:03
ar fi ceva sa joace si ea intr'un film serios..si fata i se potriveste cu fata unei drogate
bbyjuliet pe 5 octombrie 2009 22:41
adelyky doar pentru ca si-a schimbat look'ul pentru un film asta nu inseamna k are fata de drogata. Nu mai judecati dupa aparente. Ar trebui sa mai vedeti si alte filme de ale ei daca tot credeti k Twilight este de rahat. Fata are talent. Voi sunteti niste gelosi. Si sper ca va obtine rolul si v-a demonstra ce poate :)
Sanzy pe 7 octombrie 2009 19:36
Kristen chiar are talent ! Dar va rog nu mai spuneti ca rolul din twilight e tampit pentru ca nu este ,este forte bun dar pentru necunoscatori..... la twilight nu trebuie sa vezi numai filmul ci trebuie sa citesti cartile ! In fine Kristen stie sa joace si merita un film ca asta si parerea mea e ca o sa accepte rolul pentru ca ei ii plac rolurile de genul acesta, ii plac provocarile! Si nu are fata de drogata cum spun unii....
love_twilight.saga pe 7 octombrie 2009 20:36
super as vrea so o vad asa ii doresc tot binele AAAAAA si nu mai ziceti de tilight ca e tampit daca nu va place e parerea voastra nu a tuturor uni(ca si eu) adora twilight asa ca sa va vedeti de treaba AAA si dapz lui kristen ii sar potrivi
roscanastea pe 8 octombrie 2009 20:25
twilight e un film super tare, insa fata e stearsa, si parerea mea ca ar trebui macar sa o macheze si pieptene un pic mai mult, ca cam e uritica in film; nici intr-un caz nu spun ca nu are talent, joaca bine si pe viitor va avea multe roluri bune unde sper ca o vor face mai frumosa, insa acum sa primeasca un asemenea premiu este mult prea devreme!!!!
alex_il_fenomeno pe 1 decembrie 2011 19:05
mai are mult pana la un Oscar ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells