Regizorul lui Solomon Kane ne invită în Silent Hill 2

de Cristina Grigore în 11 Nov 2010
Regizorul lui Solomon Kane ne invită în Silent Hill 2

Seria de jocuri horror Silent Hill a debutat în 1999, când game designer-ul Keiichiro Toyama a lansat primul titlu al seriei. De atunci, de-a lungul a 12 ani şi 9 jocuri, seria a cunoscut o popularitate imensă. Un fan al jocului s-a declarat şi Michael J. Bassett (Deathwatch, Solomon Kane), care a anunţat pe blogul său că  va scrie şi regiza Silent Hill: Revelation 3D, continuarea filmului din 2006 inspirat din celebra franciză.

Conform lui Basset, producţia sa nu se va deosebi cu mult, din punct de vedere creativ, faţă de filmul lui Christophe Gans, dar va fi ceva mai întunecată şi mai înfricoşătoare. Mitologia complexă din jocul lui Konami şi cotiturile psihologice sunt de asemenea pe placul regizorului şi va încerca să le redea cât mai bine. „Sunt hotărât să produc un film clădit pe calităţile primei părţi şi care înfăţişează cele mai importante aspecte ale jocurilor, aducând astfel în faţa publicului personaje mai bine nuanţate, o poveste captivantă şi noi şi înspăimântători monştri (în acelaşi timp readucând şi câţiva favoriţi)”, a declarat Basset.

Acţiunea lui Silent Hill: Revelation 3D este centrată pe Heather Mason, o copilă aflată de ani de zile pe fugă, împreună cu tatăl ei, în încercarea de a scăpa de periculoase şi malefice forţe pe care nu le înţelege. La aniversarea celor 18 ani, chinuită de coşmaruri înfricoşătoare şi de dispariţia tatălui, Heather descoperă că nu este cine se credea a fi. Această revelaţie o conduce către Silent Hill, unde este prinsă într-o lume demonică ce ameninţă să o ţină captivă pentru totdeauna.

Filmările la Silent Hill: Revelation vor începe anul acesta, având lansarea stabilită pentru 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 11 noiembrie 2010 09:52
Nu am vazut prima parte si nu cred ca voi viziona nici aceasta parte deoarece genul horror nu este pe placul meu.Foarte putine filme de genul asta mi-au captat atentia.
dacoda pe 11 noiembrie 2010 10:36
Prima parte a fost foarte frumoasa......si jocul mi-a placut mult dar nu am apucat sa il termin din pacate :))....dar abia astept sa iasa partea a doua a filmului .....:)
dacoda pe 11 noiembrie 2010 10:37
Merita cetateanu sa il vezi .......este captivant :)....uitate la el si daca nu iti place te las sa imi zici ce vrei :) ?
Iamsaved pe 11 noiembrie 2010 13:50
Am vazut prima parte(pentru ca am fost "obligata" de niste prietene) si nu mi-a placut deloc,asta e doar parerea mea,of course,asa ca probabil nici al doilea film n-o sa intre in "gratiile" mele:D
FRUMOS pe 12 noiembrie 2010 07:49
am vazut prima parte si a fost foarte tare. poate ca eram si eu mai mic in 2006 si m-a impresionat. dar filmul este foarte bun. Sper sa merite partea a doua.
andreea pe 12 noiembrie 2010 20:43
silent hill este cel mai horror film din galaxie
rizea.alex70 pe 13 noiembrie 2010 09:11
Daca face acet film in stilul lui Solomon Kone,atunci va fi excelent,si aici nu ma refer sa fie la fel,ci regizat in acel fel...:P
iedutul pe 17 noiembrie 2010 10:31
MA UITATIVA LA MARTYRS DACA VRETI HORROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells