Ralph Breaks the Internet s-a instalat pe primul loc în box office-ul Statelor Unite

de Cristina Grigore în 26 Nov 2018
Pelicula Creed II și-a asigurat următoarea poziție în clasament, cu 55,8 milioane de dolari încasări

Topul încasărilor din Statele Unite a înregistrat sume impresionante pentru week-end-ul ce a urmat Zilei Recunoștinței, însă cei care s-au bucurat cel mai mult de ele au fost, cel mai probabil, realizatorii peliculelor Ralph Breaks the Internet și Creed II.

Animația Disney și producția MGM (în care joacă și românul Florian „Big Nasty” Munteanu) au ocupat primele două locuri în clasament cu 84,4 milioane de dolari la debut, respectiv 55,8 milioane, potrivit datelor obţinute de BoxOfficeMojo.com.

Pentru Ralph Breaks the Internet, cifrele reprezintă a doua lansare de succes din săptămâna cu Ziua Recunoștinței, după Frozen (93,5 milioane de dolari).

Locul trei în top i-a revenit lui Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (42,9 milioane), urmat de The Grinch (42 milioane) și Bohemian Rhapsody (19,3 milioane de dolari).

Noul film Robin Hood nu s-a prea bucurat de atenția publicului. A intrat în box office pe locul 7, însă încasările au depășit cu puțin suma de 9 milioane de dolari. Cu un buget estimat la 100 de milioane de dolari și un scor de doar 11 procente pe RottenTomatoes.com, pelicula are șanse destul de slabe să își recupereze chiar și jumătate din investiție.

Exploreaza subiecte similare:

Ralph Breaks the Internet, Creed II , Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Bohemian Rhapsody, robin hood

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells