Prima imagine de pe platourile de filmare ale lui Elysium. Sharlto Copley este villain-ul

de Cristina Grigore în 26 Dec 2012
Prima imagine de pe platourile de filmare ale lui Elysium. Sharlto Copley este villain-ul

Aceste ultime zile dinaintea Anului Nou nu abundă deloc în ştiri notabile din lumea filmului, însă cei de la Empire Magazine au adus prin noul număr o serie de informaţii şi imagini inedite din blockbusterele anului viitor. Printre ele se numără şi imaginea lui Sharlto Copley din Elysium, un SF de referinţă al anului viitor, cu Matt Damon în rol principal.

Copley este în pelicula regizată de Neill Blomkamp villain-ul, pe numele său Kruger, un angajat al secretarului Rhodes, membru al Forţelor Speciale, însărcinat să se ocupe de probleme de stat ce nu pot fi rezolvate pe calea diplomaţiei.

Acţiunea este plasată în anul 2159, când omenirea este împărţită în două clase sociale. Bogaţii locuiesc pe o staţie spaţială numită Elysium, în vreme ce restul populaţiei îşi duce existenţa pe un Pământ suprapopulat, ale cărui resurse naturale sunt epuizate. Filmul a primit iniţial o dată de lansare plasată în luna martie 2013, însă debutul său a fost ulterior amânat pentru august 2013, aceeaşi lună în care a fost lansat, în 2009, şi District 9, un alt film al lui Blomkamp, în care apare actorul Sharlto Copley.

„Când am citit scenariul i-am spus lui Neil că dacă aş putea să îmi aleg personajul, l-aş alege pe Kruger. […] Ultima dată când am mai fost aşa de entuziasmat de un rol de villain a fost când am dat de partitura lui Heath Ledger, The Joker”, a declarat Copley.

„În cazul lui Kruger, am simţit că este vorba de un personaj care nu se ia pe sine prea în serios, iar asta era o şansă pentru mine de a juca ceva diferit. Este destul de întunecat şi intimidant, dar are din fericire şi o anumită doză de carismă şi atractivitate pe care cred că nu le-aţi mai întâlnit până acum. Neil m-a lăsat să mă desfăşor în voie în cazul acestui personaj şi mi-a oferit astfel şansa de a realiza ceva deosebit ce sper că va fi gustat de public”, a mai spus actorul.

Studiourile Sony urmează să lanseze în curând şi un trailer al lui Elysium, în care îi vom putea vedea, printre alţii, pe Jodie Foster, Diego Luna şi Alice Braga.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
F0XX pe 26 decembrie 2012 17:39
Sper ca Sharlto sa-l intreaca pe Heath Ledger - jucand-ul pe cel mai tare villain!
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2013 19:48
Eu ii voi acorda o sansa, sper sa nu dezamageasca, intrucat chiar promite multe.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells