Prima imagine-concept din Iron Man 3

de Cristina Grigore în 4 Iul 2012
Prima imagine-concept din Iron Man 3

Începutul lunii iunie a adus prima imagine din Iron Man 3, în care Tony Stark se afla în atelierul său, în faţa multelor costume proiectate pentru a face faţă tipilor răi. Însă noua imagine-concept publicată azi şi preluată de Entertainment Weekly îl prezintă pe erou în acţiune, aflat în luptă împotriva mai multor bărbaţi înarmaţi, echipat însă doar cu o parte din elementele ce-i compun costumul.

Ideea şi realizarea imaginii îi aparţin artistului Ryan Meinerding şi nu dezvăluie prea mult din secvenţa căreia îi este integrată. Judecând după echipamentul parţial îmbrăcat de Stark, putem bănui ca acesta a fost atacat chiar în reşedinţa sa şi nu a avut suficient timp să se echipeze cu una din multele sale armuri, iar fumul care iese din platoşa de pe mână ar putea sugera o defecţiune a acesteia.

Un lucru este cert însă din ştirile anterioare despre producţia filmului şi anume acela că scenariul va urma linia seriei de benzi desenate Iron Man Extremis, în care eroul se injectează cu un ser ce va pecetlui legătura dintre armură si corpul său, devenind astfel mai puternic.

Mai multe amănunte legate de povestea noului film vor fi apărea cu siguranţă în cadrul viitoarei convenţii Comic-Con din San Diego, desfăşurată între 12 şi 15 iulie.

Imagini

Taguri:  Iron Man 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 4 iulie 2012 15:15
in poveste din seria extremis......costumul devine ca si un al doilea strat de piele pe Tony,isi poate controla armura si transformarea cu gandul ca un fel de transformers uman
vladtud pe 4 iulie 2012 18:14
Tare! :)
paul2011 pe 5 iulie 2012 16:53
Wow ce tare :X ..... faina chestia ....cate idei faine are stark :D . Transformare cu gandul ( geniaaaaaal :X ) .
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 14:14
doar una .... asteptam mult mai multe !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells