Precious, fruntaş la Premiile NAACP

de Gloria Sauciuc în 27 Feb 2010
Precious, fruntaş la Premiile NAACP

Pentru Precious vineri a fost o noapte de pomină la NAACP Image Awards, unde filmul a câştigat şase premii din opt posibile la categoria filme artistice.

Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire a primit premiile pentru cea mai bună producţie şi cel mai bun film independent. Gabourey Sidibe a depăşit-o pe Sandra Bullock la categoria Cea mai bună actriţă, iar la rolurile secundare Mo'Nique a dat clasă lui Mariah Carey şi Paula Patton. Scenaristul, Geoffrey Fletcher, şi regizorul, Lee Daniels, au urcat şi ei pe podium.

Morgan Freeman a primit premiul pentru excelenţă în actorie pentru Invictus, în timp ce premiul pentru cel mai bun documentar a mers la Good Hair.

La categoria televiziune, TBS a câştigat cu comedia Tyler Perry's House of Payne, iar Cassi Davis a devenit cea mai bună actriţă de comedie în rol principal şi Keshia Knight Pulliam - cea mai bună actriţă în rol secundar, tot pentru comedia Tyler Perry's House of Payne. Între timp, TNT a luat cele mai multe premii la categoria dramă, strângând premii pentru Cuba Gooding Jr.(cel mai bun actor, dramă) şi pentru Kimberly Elise (cea mai bună actriţă, dramă) pentru realizarea show-ului Gifted Hands.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells