Paul Verhoeven se întoarce la acţiune

de Ştefan Dobroiu în 29 Mai 2009
Paul Verhoeven se întoarce la acţiune

Paul Verhoeven (Basic Instinct, Total Recall, Starship Troopers) se va întoarce în Statele Unite pentru a regiza The Surrogate, un horror sărit de pe fix. Să nu confundăm proiectul cu The Surrogates, filmul de acţiune al lui Bruce Willis, pentru că nu există nicio asemănare, dar absolut nicio asemănare între cele două.

Thriller tradiţional, The Surrogate se bazează pe un bestseller din 2004, despre un cuplu care descoperă că studenta aleasă să le fie mamă surogat pentru copilul nenăscut este cu totul şi cu totul sărită de pe fix.

Iată mai jos sinopsisul cărţii, care este foarte posibil să fie şi cel al filmului: "Kyle şi Bethany au în spate ani în şir de infertilitate şi sarcini pierdute. Ei sunt disperaţi să găsească mama surogat perfectă pentru ultimul lor ovul utilizabil, aşa că nu mai pot de bucurie când dau peste Sable Lynde, o studenta ultra-dotată în domeniul calculatoarelor. Din nefericire, aceasta ascunde un trecut întunecat de care fuge acceptând oferta cuplului mai în vârstă de a împărţi acelaşi cămin pe perioada sarcinii. Demonii personali ai lui Sable nu vor întârzia să iasă la suprafaţă, iar manifestările lor vor fi cu totul şi cu totul terifiante pentru Kyle şi Bethany, care se vor trezi ameninţaţi cu ceva mult mai înspăimântător decât pierderea singurei şanse de a avea un copil".

Verhoeven, recunoscut pentru clasice SF precum Total Recall sau ultra-scandalosul (la vremea aceea) Basic Instict, a revenit la regie în 2006 cu filmul olandez Zwartboek/Lista neagră. În acest moment, regizorul filmează The Winter Queen, un thriller despre o conspiraţie din Rusia sfârşitului de secol 19, cu Milla Jovovich în rolul principal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 17:51
se pare ca regizorul nu a putut sta departe de genul care l-a consacrat .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells