Patru filme săptămâna viitoare la Băneasa Drive-in Cinema

14 Oct 2009
Patru filme săptămâna viitoare la Băneasa Drive-in Cinema

Săptămâna viitoare la Băneasa Drive-in Cinema rulează patru filme: Surrogates, Pandorum, Gamer şi The Ugly Truth. SF-ul Surrogates va fi luni, miercuri şi sâmbătă de la ora 19:15, iar joi şi duminică de la ora 21:45. Pandorum va rula miercuri, joi şi duminică de la ora 19:15 şi sâmbătă de la ora 21:45.

Gamer poate fi vizionat vineri de la ora 21:45, iar The Ugly Truth miercuri de la ora 21:45 şi vineri de la ora 19:15.

Luni, prima zi din săptămână, este ziua maşinilor albe la Băneasa Drive-in Cinema, când şoferii vor primi câte un popcorn mediu gratis. Aşadar, cei care ştiu că maşinile se potrivesc descrierii sunt aşteptaţi în fiecare luni la Băneasa Drive-in Cinema. Şi marţi este o zi specială la Drive-in Cinema, Go-Fast oferind primelor 10 maşini spălarea gratuită!

Cei care vor dori de la ora 21:45 să vină la Băneasa Drive-in Cinema vor primi o cafea din partea casei, iar cafenelele din Băneasa Shopping City precum Gloria Jean's Coffees, Coffee Republic şi Bubbles Cafe au discount-uri speciale pentru cei care vin cu un bilet de la Drive-in Cinema. La cafeneaua Nescafe prezentarea biletului de la Drive-in îţi va aduce la orice produs cumpărat şi o îngheţată Nestle din partea casei, iar restaurantul Trattoria Buongiorno are o promoţie specială - la orice pizza cumpărată vei primi gratuit o băutură Pepsi, Ursus sau apă. Burger King are o promoţie specială pentru cei care merg la Băneasa Drive-in Cinema - biletul îţi aduce un discount de 10% pentru orice Whopper Simplu, Dublu sau Triplu cumpărat, iar restaurantul chinezesc She She va avea un discount special pentru cei care merg la Băneasa Drive-in Cinema. În plus, Diverta are o promoţie pentru cei care merg la Băneasa Drive-in Cinema, cei care vor aduce biletul de film vor avea discount 10 lei la cumpărături de peste 100 de lei.

Băneasa Drive-in Cinema are o capacitate de peste 300 de maşini şi un ecran imens, de 23.5 metri lungime şi 10 metri înălţime. Filmul va fi proiectat pe peretele Băneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interiorul cinematografului.

Câteva dintre avantajele Drive-in Cinema:

· Poţi să vorbeşti, comentezi şi să discuţi în timpul filmului!

· Părinţii le pot traduce celor mici fără a-i deranja pe cei din jur.

· Volumul filmului este ales de fiecare.

· Poţi să stai relaxat pe scaunul maşinii tale!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 23 aprilie 2010 15:56
nu apuc eu sa vad filme asa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells