Noul film al lui Robert Downey Jr. are o pleiadă de staruri în distribuţie

de Cristina Grigore în 28 Mar 2018
În peliculă, un musical inspirat din seria de cărţi pentru copii Doctor Dolittle, se vor auzi vocile lui Marion Cotillard, Ralph Fiennes, John Cena, dar şi Selena Gomez

Noul film al lui Robert Downey Jr., The Voyage of Doctor Dolittle, şi-a asigurat o distribuţie impresionantă. Potrivit Variety.com, rolurile fizice vor fi asigurate de Michael Sheen, Jim Broadbent şi Antonio Banderas, cu Downey Jr. în rol central, iar în cele de voce vor fi auzite o mulţime de staruri, printre care Emma Thompson şi Tom Holland (Spider-Man: Homecoming).

Filmul, produs de studiourile Universal – ce şi-a adjudecat recent drepturile de ecranizare a uneia dintre cărţile din seria pentru copii Doctor Dolittle a lui Hugh Lofting – va fi un musical. Ecranizate pentru prima dată în 1967, aventurile lui Doctor Dolittle au rămas însă în memoria publicului datorită trilogiei cu Eddie Murphy în rol central, lansată în 1998. 

Reboot-ul Universal, scris şi regizat de câştigătorul de Oscar Stephen Gaghan (Traffic, Syriana), va ajunge pe marile ecrane în aprilie, anul viitor. Alte voci din distribuţie vor fi Ralph Fiennes, Rami Malek, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Craig Robinson, John Cena, Marion Cotillard şi Selena Gomez.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Michael Sheen, Jim Broadbent, Antonio Banderas, Eddie Murphy, Stephen Gaghan, Traffic, Syriana, Ralph Fiennes, Rami Malek, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Craig Robinson, John Cena, Marion Cotillard, Selena Gomez, Dr. Dolittle

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 martie 2018 10:23
Un ”musicall”?!?... Ar fi fost mult mai indicat să fi fost un film "clasic" pentru că ar fi avut mai multa priză, plus că s-ar fi adresat tuturor, nu doar celor ce indrăgesc genul musicall, foarte putini in comparatie cu ceilalți. Părerea mea, desigur.
alexandraene pe 28 martie 2018 17:21
O distributie foarte buna, desi nu sunt fana acestui gen de film.
www.clinicpro.ro pentru transplant de par si operatii estetice

boghiu_andrei pe 28 martie 2018 19:18
Interesant!
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 11:20
Este o incantare sa-l vizionezi pe acest carismatic actor american, Robert Downey Jr., un profesionist care atrage in jurul sau pe cei mai buni.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells