Nicole Kidman şi-a dorit cu disperare încă un copil

21 Feb 2011
Nicole Kidman şi-a dorit cu disperare încă un copil

Unul din lucrurile pe care Nicole Kidman şi le-a dorit cel mai mult a venit cel mai greu: un copil, notează People.com. Problemele de fertilitate ale actriţei au fost însă rezolvate cu ajutorul unei mame surgat, care a adus pe lume, în 28 decembrie anul trecut, cea de-a doua fiică a cuplului Kidman-Urban, numită Faith Margaret.

Actriţa, în vârstă de 43 de ani, a povestit într-o emisiune televizată australiană că fertilitatea a fost întotdeauna o provocare pentru ea şi a adăugat: „Toţi cei care s-au aflat în postura de a-şi mai dori un copil cunosc dezamăgirea, durerea, golul pe care le simţi când te confrunţi cu asemenea probleme.”

Kidman a vorbit fără menajamente despre dorinţa de a mai avea un copil şi despre faptul că a trebuit, pentru acesta, să apeleze la o mamă surogat. „Ne aflam într-un moment în care ne doream cu disperare încă un copil. Eu nu puteam să rămân însărcinată, şi s-a ivit această ocazie”, a mărturisit ea.

Încercarea de a avea un copil s-a încheiat în mod dureros pentru actriţă în 2001, când, înainte de despărţirea de Tom Cruise, a pierdut sarcina. Cei doi îi adoptaseră împreună pe Isabella şi Connor, acum în vârstă de 18, respectiv 15 ani.

Kidman este căsătorită cu muzicianul Keith Urban din 2006, şi mai are cu acesta încă o fetiţă, Sunday Rose, de doi ani.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RomaniaMare pe 21 februarie 2011 17:08
Bravo!
legolas05 pe 22 februarie 2011 19:06
un lucru bun sa ai copii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells