Nicole Kidman - o investitie proasta pentru producatori

de Gloria Sauciuc în 11 Sep 2008
Nicole Kidman - o investitie proasta pentru producatori

Punem pariu ca Nicole Kidman isi doreste cu ardoare ca ultimul sau film - Australia (regia Baz Luhrmann) - sa aiba un mare succes, mai ales acum cand este in fruntea topului la capitolul investitii proaste ale producatorilor de film. Intr-adevar, Kidman a devenit vedeta de la Hollywood care primeste cele mai mari onorarii nejustificate.

Potrivit unui clasament realizat de revista americana Forbes, filmele lui Kidman aduc inapoi producatorilor numai un dolar pentru fiecare dolar platit actritei. Mai mult, cel mai recent film in care am vazut-o, "Invazia", remake al filmului clasic din 1956 "Invasion of the Body Snatchers", a avut pierderi de 2,68 de dolari pentru fiecare dolar platit lui Kidman.

Pe locul doi in top se afla Jennifer Garner, pe care am vazut-o recent in "Juno" si "The Kingdom"/"Regatul". Filmele ei au adus producatorilor 3,60 dolari pentru fiecare dolar platit actritei. Fostul sot al lui Kidman, Tom Cruise, s-a situat pe locul al treilea al clasamentului, cu patru dolari adusi companiei producatoare pentru fiecare dolar pe care l-a primit, un esec fiind filmul sau de anul trecut, "Leii mor pentru miei". Forbes a precizat ca acest clasament a fost realizat prin analizarea ultimelor trei filme ale starurilor.

Filmul lui Luhrmann, "Australia", se petrece in Australia de nord, cu putin inainte de Al Doilea Razboi Mondial si este despre o aristocrata (Kidman) care mosteneste o ferma de vite intinsa pe seci de hectare. Atunci cand magnatii locali ai cresterii vitelor comploteaza pentru a-i lua pamantul, mostenitoarea se aliaza cu un crescator de vite de la tara (Jackman), pentru a reusi sa duca 2000 de capete de vite pe distanta de sute de mile prin cel mai aspru tinut australian, doar pentru a fi martori neputinciosi ai bombardarii orasului australian Darwin de catre japonezii care atacasera Pearl Harbour-ul, cu numai cateva luni inainte. Filmul va intra in cinematografele de la noi pe 26 decembrie 2008.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells