Nick Fury şi Captain America, pe platourile de filmare

de Cristina Grigore în 26 Apr 2011
Nick Fury şi Captain America, pe platourile de filmare

Site-ul Comic Book Movie a lansat online un set de fotografii ce-i surprind la filmările lui Captain America: The First Avenger pe Samuel L. Jackson şi Chris Evans. Imaginile confirmă ceea ce Jackson declarase şi în interviurile sale anterioare, că personajul său, Nick Fury, va avea scurte apariţii atât în The First Avenger, cât şi în Thor, pentru a pregăti calea pentru The Avengers.

Şeful organizaţiei de spionaj S.H.I.E.L.D. a mai avut câteva apariţii în producţiile Marvel, Iron Man şi Iron Man 2, numele său fiind menţionat trecător într-un document guvernamental din The Incredible Hulk. În viitorul The Avengers, regizat de Joss Whedon, care intră de azi în producţie, e de aşteptat ca Nick Fury să aibă o apariţie ceva mai consistentă. Jackson a semnat cu Marvel un contract potrivit căruia se angajează să apară în nouă dintre proiectele cu supereroi ale studioului, care vor mai include viitoarea peliculă The S.H.I.E.L.D., dar şi continuări ale filmelor anterioare.

Până atunci, îl vom căuta pe eroul cu un ochi acoperit în Thor, ce se lansează la noi pe 6 mai, după care îl aşteptăm în Captain America, pe 5 august.

In galerie se află şi o imagine cu vehiculele Acura ale organizației S.H.I.E.L.D.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 26 aprilie 2011 09:31
abia astept acest film !!!!!!
cristi23 pe 26 aprilie 2011 12:53
grozav....in reviste si in serialele animate este precum un james bond evoluat,expert in luptele corp la corp,un erou de razboi extrem de eficace si dur...........suna grozav si un film s.h.i.e.l.d
paul2011 pe 26 aprilie 2011 12:55
De abia astept :X...Va fi exceptional . Samuel L. Jackson seamana leit cu Nick Fury din Marvel bucatica rupta :) . Este cel mai potrivit :) . Repet . Abia astept filmul :X:X:X .
Andrei pe 26 aprilie 2011 16:07
Nu inteleg cum Nick Fury poate sa apara in Captain America ( actiunea are loc in anii 40-50) si in Iron Man, The Avengers ale caror actiune va avea loc in zilele noatre. Si arata si la fel la diferenta de vreo 60 de ani pe deasupra.
Radu pe 26 aprilie 2011 17:12
Andrei, exact asta vroiam si eu sa postez acum. Ma gandesc ca s-ar putea ca imaginile sa fie din "The Avengers", despre care stiu ca urma sa inceapa sa fie filmat astazi.

Sau imaginile vor fi de la sfarsitul lui "The First Avenger: Captain America", atunci cand Cap este decongelat in zilele noastre.

legolas05 pe 26 aprilie 2011 22:31
si eu abia astept filmul
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 11:34
cred ca va fi unul dintre cele mai bune filme ale anului 2011 !
xerses pe 22 mai 2011 17:37
Mi--a placut in Thor, asa ca astept cu interes evolutia...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells