Natalie Portman, supărată foc pe Marvel

de Cristina Grigore în 15 Dec 2011
Natalie Portman, supărată foc pe Marvel

Unul dintre starurile lui Thor, actriţa Natalie Portman le-a recomandat-o celor de la Marvel pentru continuarea filmului pe regizoarea Patty Jenkins. Acceptată iniţial de studio, cea care a stat la cârma lui Monster nu a mai fost la un moment dat pe placul conducătorilor acestuia, care şi-au luat recent la revedere de la Jenkins. Lucru ce a deranjat-o pe actriţă peste măsură.

Interpreta lui Jane Foster s-a declarat „foarte supărată” de decizia Marvel, motivată prin „divergenţele creative” avute cu regizoarea, ale cărei decizii în legătură cu producţia filmului nu ar fi fost suficient de clare.

O sursă apropiată lui Jenkins susţine însă că aceasta şi-a expus extrem de explicit părerile în legătură cu direcţia pe care o va aborda dacă va fi angajată, însă, deşi au cedat insistenţelor lui Portman, reprezentanţii studioului nu au mai fost mulţumiţi de alegerea făcută după ce au revizuit mai multe variante de scenariu.

Portman a declarat anterior că va face o pauză de la actorie pentru a-şi creşte băieţelul născut în luna iunie a acestui an, însă este obligată contractual să facă parte din distribuţia următoarelor filme Thor.

Deşi a susţinut-o cu ardoare pe Jenkins - se pare că actriţa şi-ar fi reconsiderat ideea de a nu mai apărea o vreme în faţa camerelor special pentru această regizoare, şi ar fi fost mândră să contribuie la alegerea unei femei drept regizor al unui asemenea film – Portman ar putea urma acum indicaţiile regizorilor lui Game of Thrones, Alan Taylor şi Daniel Minahan.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 15 decembrie 2011 10:15
Game of Thronea a fost un serial , HBo, excelent.
Asa ca , s-or certa ei intre ei, caci au pareri diveregente si poate si interese....dar mie mi se pare un castig pentru film , cuplul regizoral Alan Taylor si Daniel Minahan.

Gebeleizis pe 15 decembrie 2011 12:33
Cum spuneam si intr-un comentariu pentru un alt articol, la hollywood, producatorii fac legea.
Qube86 pe 15 decembrie 2011 13:28
Recent, am vazut un documentar in care se descria lupta pe care a dus-o Christian Bale pentru a putea fi acceptat sa joace in ''American Psicho'' (rol ce l-a lansat cu adevarat la Hollywood)...Producatorii, nu l-au dorit nici pe el si nici pe regizoarea care a facut in cele din urma filmul pe motiv ca nu erau destul de celebrii dorindu-i in schimb pe DiCaprio si regizorul cu care acestea venea...Norocul, a facut ca DiCaprio sa fie implicat in alt proiect, altfel cred ca Hollywood-ul ar fi pierdut un actor mare...Astea sunt jocurile de culise ale producatorilor care adesea distrug actori si filme de perspectiva din cauza alegerilor neinspirate...Oricum, alegerea pentru ''Thor'' 2 a regizorilor lui ''Game of Thrones'' este un lucru extraordinar pentru zeul fulgerului...Am incredere ca vor reusi sa faca lucruri de calitate...
mihaela_11 pe 15 decembrie 2011 15:04
Sa zicem ca mai functioneaza si ...karma, soarta cum s-o numi ....ma refer la Christian Bale: daca e sa fie este, apar "culoare" libere, daca nu , nu!
Marvolos pe 15 decembrie 2011 15:25
Portman can leave if she does not like it! And again who does she thinks she is to tell everybody what to do and give orders whether it is the fashion industry or film. And yes not to forget the ballet! She is the "black swan" ! Yes if we want to see mediocre ballet.
She has no respect for people that studied and worked for many years to create something beautiful. Natalie Portman just does it with "an opinion".
This is one Natalie Portman too big for her boots. Her song should be "I'm too sexy for my shirt .... ".
Someone please bring her to reality.
Already NPortman upset a number of Christian Dior customers with her comments about John Galliano.
HER OPINION has no place into fashion or films! She should run for the office! So either SHUT UP or go into politics.
How many times we've heard of Angelina Jolie having an attitude like Portman? And Angelina Jolie IS a real actress.
Without Christian Dior make up Portman is just a common face making waves with her noise!
So walk NPortman there are many so much better out there!

SakuraBlack90 pe 15 decembrie 2011 17:41
Nu , nu i se potriveste mai bine melodia Jews, play stupid games.. Jews, that's why they're lame =)) Si cand ma gandesc ca era o vreme cand imi placea fata asta ...
SakuraBlack90 pe 15 decembrie 2011 20:01
Q&A
I am your father ! Vader , Darth Vader ...

tonymaestrul pe 15 decembrie 2011 22:28
Mda producatorii taie si spanzura.... actorii sunt niste sclavi pana la urma urmei
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2011 12:50
sincer vorbind , ei se cearta , ei se impaca .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells