Keanu Reeves debutează în regie cu un film despre kung-fu

de Cristina Grigore în 15 Dec 2011
Keanu Reeves debutează în regie cu un film despre kung-fu

Anunţat încă din primăvară, proiectul prin care Keanu Reeves se pregăteşte să îşi facă debutul în regia de film a obţinut resursele financiare de care avea nevoie pentru a da startul producţiei, anunţă Collider.

Studiourile Universal şi  Wanda Media, alături de Village Roadshow şi China Film Group vor finanţa şi distribui Man of Tai Chi, film la care Reeves va servi drept producător, dar în care va şi apărea, în rolul personajului negativ.

Deşi noi detalii despre producţie nu au fost date publicităţii, partitura eroului principal al filmului, Tiger Chen, dezvăluie o parte din intrigă; actorul chinez, care mai lucrat cu Reeves la Matrix, unde a făcut parte din echipa de cascadori a filmului, va apărea în film drept „un tânăr practicant de arte marţiale, al cărui talent deosebit îl aduce în faţa unor şanse extraordinare, dar şi a unor alegeri dureroase”.

Iată ce spunea viitorul regizor despre Man of Tai Chi în luna aprilie acestui an: „Vor fi 18 scene de luptă în film. Le-am şi cronometrat. Sunt în jur de 40 de minute în care se va lupta încontinuu. Vreau să fac un film kung fu bun, serios. Cu o poveste bună, cu o intrigă solidă.”

Actorul, care a trebuit să înveţe arte martiale şi pentru rolul sau din franciza Matrix, se va supune de această dată unui program intensiv de antrenament. Lungile secvenţe de luptă, în care el îşi va face apariţia drept villain, îi vor solicita cu siguranţă talentul şi rezistenţa în această direcţie.

Potrivit unor declaraţii anterioare ale actorului, acţiunea filmului va avea loc în era modernă, acesta fiind un omagiu adus vechilor producţii kung-fu.

 



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 15 decembrie 2011 11:38
Mă bucur pentru Keanu Reeves ca se lanseaza cu un astfel de film. Dupa ce a bagat la greu in el antrenamente de arte martiale pt MATRIX, sigur acestea ii vor fi de folos cele invatate atunci. Este un actor serios, care a trecut prin multe greutati si stie sa aprecieze ceea ce are. Persona, abia astept un alt film cu el - 47 Ronin.
Bayard pe 15 decembrie 2011 12:52
Mda, eu cred ca de fapt astuia ii place sa fie antrenat de instructori personali.... sa se simta el maestru Kung Fu :)
Qube86 pe 15 decembrie 2011 13:20
Imi plac filmele cu arte martiale si imi place si munca lui Keanu Reeves de pana acum...Sper sa faca un film bun...
Crist11 pe 15 decembrie 2011 14:46
A jucat minunat in Matrix.
zeno.marin pe 16 decembrie 2011 16:33
Cateva remarci (destul de inutile, dar nu sunt in apele mele si simt nevoia...).

"acţiunea filmului va avea loc în era modernă, acesta fiind un omagiu adus vechilor producţii kung-fu." - too bad... Poate nu e o ofensa, dar nici un omagiu nu e. E doar mai... ieftin cu cheltuiala pe decoruri si costume.

"Vreau să fac un film kung fu bun"
weasel word; depinde ce se intelege prin asta... Sunt curios ce numeste K.Reeves un film de kung fu "bun"...

"serios."
Serios????...

"Cu o poveste bună, cu o intrigă solidă.”
Toate au cam aceeasi poveste, cu foarte mici variatiuni, iar intriga (extrem de simplista) consta in ducerea la indeplinire a unei razbunari...

alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2011 12:49
sper sa paseasca cu dreptul , pentru ca ar merita sa fie apreciat si in regie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells