Michelle Williams va fi Marilyn Monroe?

de Răzvan Boboc în 5 Dec 2009
Michelle Williams va fi Marilyn Monroe?

Actriţa Michelle Williams ar putea intra în pielea celebrei Marilyn Monroe într-un nou film biografic, scrie Femalefirst.co.uk.

Williams a primit oferta din partea producătorilor să interpreteze rolul principal în My Week With Marilyn. Pentru acest rol, au mai fost vehiculate numele actriţelor Scarlett Johansson şi Amy Adams.

Ziarul britanic Daily Mail scrie că regizorul Simon Curtis şi producătorul David Parfitt au ales-o deja pe Williams pentru a juca rolul Monroe, dar aşteaptă acum un răspuns final al actriţei.

Lungmetrajul va fi bazat pe jurnalul lui Colin Clark, un angajat al lui Laurence Olivier, care s-a ocupat de Monroe în 1957, în timp ce se afla la Londra pentru a filma pelicula The Prince and the Showgirl.

Paginile jurnalului dezvăluie picanterii din viaţa lui Marylin Monroe şi a fost publicat după moartea autorului, în 2002.

Filmările la My Week With Marilyn ar urma să înceapă în luna iunie la Londra.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lori28 pe 5 decembrie 2009 12:59
Adevarul este ca Michelle Williams este mai talentata decat Scarlett ori Amy Adams. Desi ca personalitate scenica pe Scarlett Johansson o vad mai apropiata de Marylin Monroe.
Cu toate astea, nu ma indoiesc ca Michelle Williams va face un rol foarte bun.

Codrutz pe 5 decembrie 2009 17:08
Pardon? Cred ca glumesti. Desi o simpatizez foarte mult pe Amy Adams, consider ca Scarlet ar fi cea mai potrivita!
cavallioty pe 5 decembrie 2009 18:36
e total nepotrivita Michelle,oricare din Amy sau Scarlett ar fii mult mai potrivite
cavallioty pe 5 decembrie 2009 18:39
apropo lori28 cate premii are michelle de zici ca e mult mai talentata,cate filme??ca iti place tie asta nu o face o actrita mai buna,comparatia era facuta cu Amy Adams
Lori28 pe 5 decembrie 2009 20:56
Amy joaca foarte plat; asa mi s-a parut in Julie and Julia si Doubt; nu am vazut-o, insa in Enhanced. Despre Michelle am impresia ca nu prea e distribuita ca nu are un agent bun. Dar in Brokeback Mountain a fost geniala, chiar cu rolul acela micut pe care l-a avut. Pe de alta parte, recunosc - mi-e greu sa mi-o inchipui afisand sex appeal-ul lui Monroe.
Scarlett14 pe 19 decembrie 2009 21:23
Scarlett este mult mai buna!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells