Michael Douglas a scăpat de cancer

de Cristina Grigore în 11 Ian 2011
Michael Douglas a scăpat de cancer

După opt săptămâni de chimioterapie combinate cu radiaţii, mult optimism, plus sprijinul celor apropiaţi, veteranul actor Michael Douglas a scăpat de cancer.

El anunţase în luna august a anului trecut că a fost diagnosticat cu o tumoare canceroasă la gât aflată în stadiu avansat. Ultima şedinţă de tratament a avut-o la începutul lunii octombrie.

Într-un interviu pentru emisiunea Today a postului NBC, actorul a declarat: ”Mă simt bine, uşurat. Tumoarea a dispărut. Însă trebuie să fac control medical o dată pe lună pentru a menţine rezultatul acesta. Nu este chiar o euforie totală. Controalele  vor mai dura probabil câteva luni. Dar deja au trecut aproape şase luni crunte (de când am aflat că am boala)”, a mai spus Douglas.

Chiar dacă mai resimte încă efectele secundare ale cancerului, starul, în vârstă de 66 de ani, se recuperează progresiv. Şi-a recâştigat pofta de mâncare şi încearcă acum, la recomandările medicilor, să-şi recupereze cele aproape 15 kilograme pierdute în timpul tratamentului. „Pot mânca orice, […] mănânc ca un porc. Am pierdut o grămadă de masă musculară, aşa că voi lucra şi la asta pe viitor.” a mai spus Douglas.

Taguri:  Michael Douglas, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gogu pe 11 ianuarie 2011 09:31
Sunt foarte bucuros ! Michael e un actor minunat ! Nimeni nu trebuie sa sufere de aceasta maladie cumplita. Poate inviitorul apropiat , cercetatorii vor gasi solutia...
Savannah pe 11 ianuarie 2011 11:24
si bunicul meu a avut cancaer la gat knd era tanar dar acum e mai bn ca niciodata.... ma asteptam ca si douglas sa scape
felicia_58 pe 11 ianuarie 2011 12:44
sa-l ajute dumnezeu sa scape de cancer . sanatate multa.
felicia_58 pe 11 ianuarie 2011 12:46
este actorul meu preferat .succes si mult noroc. sanatate ca-i mai buna decit toate.
lucidul pe 11 ianuarie 2011 14:37
Sunt foarte fericit pentru el. Este unul din marii actori pe care-i apreciez foarte mult.
Are noroc si de o familie exemplara,si mai ales de o sotie minunata care face mari sacrificii pentru el .Asa ca,draga MICHAEL,mananca mult si bine -atat cat iti permit medicii- si zi adio la fumat pentru todeauna !
DUMNEZEU SA TE OCROTEASCA !

Mihai pe 11 ianuarie 2011 15:30
Solutia exista. Numai ca nu pentru muritorii de rand... Si la sida... Singura persoana de care am auzit ca a scapat de sida a fost michael jordan... asa ca mai ganditi-va. Anyway ma bucur sa aud ca este bine si as vrea sa aud asta pentru toti cei care sufera de cancer...
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2011 10:03
felicitari ! Michael Douglas a dovedit ca este un mare luptator , si a revenit miraculos atunci cand toti se pregateau de inmormantare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells