Megan Fox, super-sexy în Jonah Fox, ăăă, Hex

de Ştefan Dobroiu în 28 Apr 2009
Megan Fox, super-sexy în Jonah Fox, ăăă, Hex

Comingsoon a pus mâna pe câteva fotografii cu Megan Fox pe platourile de filmare de la Jonah Hex, ecranizarea cu cel mai popular supererou western. Fox, pe care o veţi revedea luna viitoare în Transformers: Revenge of the Fallen, interpretează în film rolul Leilei, o frumoasă la fel de meşteră în mânuirea pistolului ca şi protagonistul desfigurat şi interpretat de Josh Brolin.

Aflat în portofoliul Warner Bros. de ceva ani, Johan Hex este unul din multele filme ajuns în producţie după o mulţime de probleme legate de regizori, actori, scenarişti şi aşa mai departe. După ani de vizite pe linia moartă, Hex a fost reînviat de Jimmy Hayward, la origine animator şi cunoscut recent pentru regia frumosului Horton Hears a Who. Acesta a reuşit să atragă trei dintre cei mai la modă actori pentru rolurile principale, adică Brolin, nominalizat anul acesta la Oscar pentru rolul din Milk şi foarte apreciat pentru interpretarea lui George W. Bush din W. al lui Oliver Stone, John Malkovich şi Megan Fox.

Brolin va fi pistolarul şi vânătorul de recompense Jonah Hex, a cărui parte dreaptă e feţei este complet desfigurată. În acest film cu premiera programată pentru august 2010, Hex trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull (Malkovich), care plănuieşte, la sfârşitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morţi vii. O mână de ajutor o să-i dea lui Hex şi frumoasa Leila, pe care pistolarul o place nu doar pentru mâna ei sigură şi gloanţele trimise exact la ţintă.

Oricum, dacă filmul lui Hayward este la înălţimea fizicului lui Megan Fox, cu siguranţă vom avea ce să vedem în august 2010 şi poate şi în anii următori, pentru că Jonah Hex are toate şansele să se transforme într-o longevivă franciză.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scrawl pe 28 aprilie 2009 21:29
vai de capu' meu ce craci are :))
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:23
imi place foarte mult, as vrea sa am o nevasta ca ea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells