Madonna îi vrea pe Cate Blanchett şi pe David Tennant în noul ei film

de Răzvan Boboc în 2 Sep 2009
Madonna îi vrea pe Cate Blanchett şi pe David Tennant în noul ei film

Madonna vrea neapărat să reuşească să îi aducă pe Cate Blanchett şi David Tennant în distribuţia noului ei film, muzicalul biografic Wallis, anunţă The Sun. Surse din anturajul Madonnei spun că acest proiect reprezintă o prioritate în perioada imediat următoare.

Filmul va prezenta viaţa lui Wallis Simpson, femeia pentru care Edward al VIII-lea a renunţat la tron. Madonna vrea ca Blanchett să joace rolul Wallis, iar David Tennant să fie regele îndrăgostit.

Va fi un lungmetraj în genul Evita, film care a avut-o ca protagonistă pe Madonna, în 1996. De această dată, Madonna va fi doar producătorul peliculei.

"Scenariul este gata, iar locurile unde vor avea loc filmările au fost alese. Madonna încearcă acum să aleagă echipa de actori şi să asigure finanţarea. Prima scenă a filmului prezintă o femeie în vârstă, Wallis Simpson, care trăieşte singură într-un apartament din Paris. Ea începe să îşi povestească viaţa menajerei sale", a spus o sursă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lolic pe 2 septembrie 2009 09:41
Cam incarcat program are regina muzicii pop! O serie de concerte, album nou, videoclip nou, iar acum se apuca si de film. Cert e ca fanii o adora pentru muzica ei, nu pentru rolurile de actrita, si asa va ramane catalogata, ca o buna cantareata.
FarkaS pe 2 septembrie 2009 11:34
Mi-a placut pana acum influenta Madonnei in ceea ce priveste filmul. Ramane de vazut.
Midnite pe 2 septembrie 2009 20:34
Stiti ca a lesinat de vreo 2 ori pe scena la Sofia, nu? Sper numai sa nu se consume prea mult si cu filmul asta.
MovieStar pe 9 octombrie 2009 02:04
pt. Midnite: nu a lesinat nici macar o data la Sofia. Scena cu lesinul facea parte din scenariu. Dar nu ai cum sa sti daca nu ai fost la concert si doar citesti presa de 2 lei.
Sper sa fac treaba buna cu filmul asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells