Lily Collins schimbă decorul de poveste cu unul horror

de Cristina Grigore în 5 Ian 2012
Lily Collins schimbă decorul de poveste cu unul horror

Actriţa pe care o vei vedea anul acesta în rolul preafrumoasei prinţese din Mirror, Mirror, pelicula lui Tarsem Singh inspirată din povestea clasică a Albei ca Zăpada, va fi protagonista remake-ului The Evil Dead, un horror al anului 1981 regizat de Sam Raimi.

Potrivit site-ului Bloody Disgusting, Collins a fost alegerea lui Raimi, producător al noului film alături de fostul star al originalului, Bruce Campbell, pentru rolul lui Mia, o dependentă de droguri care, după o supradoză care i-ar putut fi fatală, este hotărâtă să încerce o cură de dezintoxicare. La fel ca în filmul original, ea ajunge, alături de alţi patru prieteni, într-o cabană izolată în pădure, unde forţe ale răului stau la pândă pentru a-i poseda.

Potrivit co-scenaristei Diablo Cody, povestea va fi una „incredibil de violentă”. Filmările la noul The Evil Dead, în regia lui Fede Alvarez, vor începe în luna martie, lansarea fiind stabilită pentru 12 aprilie 2013.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 5 ianuarie 2012 11:15
interesant
Bayard pe 5 ianuarie 2012 16:02
Lol, cum naiba ajungi de la Juno sa scrii firme Horror? :)
10nutz_413x pe 5 ianuarie 2012 17:35
am vazuto pe tipa jucand in Abduction si primul lucru care l-am observat in film, la ea, si in aceasta poza e ca ...are sprancene ciudate, prea proeminente
alex_il_fenomeno pe 9 ianuarie 2012 14:34
un film bun , care merita sa primeasca un remake .
margott pe 6 mai 2012 20:17
Am vazut-o doar in Abduction, deocamdata, ca actrita, nu-mi spune nimic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells