Liam Neeson, geamănul lui Ralph Fiennes?

de Cristina Grigore în 8 Apr 2012
Liam Neeson, geamănul lui Ralph Fiennes?

Liam Neeson este un actor suficient de celebru încât să fie uşor de recunoscut în călătoriile sale prin toată lumea, însă fizicul său îl apropie foarte mult de un alt nume remarcabil al Cetăţii Filmului, Ralph Fiennes, cu care, mărturiseşte el pentru The Daily Telegraph, a fost adesea confundat.

Cei doi actori joacă împreună în Wrath of the Titans, iar Neeson mărturiseşte că asemănarea fizică dintre el şi Fiennes l-a pus adesea în situaţii neaşteptate: „Mă aflam la un moment dat în Patagonia, Argentina, unde mă dusesem la pescuit, iar o femeie a venit la mine şi mi-a spus, ‘Oh, Dumnezeule, Red Dragon! Aţi fost grozav în filmul acela!’”.

„Am fost felicitat şi pentru prestaţia ’mea’ din Hamlet, de pe Broadway, acum 14 ani! Dar şi Ralph este adesea confundat cu mine. Parcă am fi fraţi!”, adaugă actorul.

El a dezvăluit publicaţiei britanice că a şi semnat autografe în numele lui Fiennes, pentru că nu a avut inima să dezamăgească fanii care i se adresau.

„Odată, eu şi soţia mea, Natasha Richardson, ne plimbam prin Plaza Athénée, minunatul hotel din Paris, când s-a apropiat de noi un cuplu şi a spus: ’Ne scuzaţi, eu şi soţul eu suntem din America’. Doamna a apucat un frumos meniu de ceai şi mi s-a adresat: ’Sunteţi drăguţ să ne daţi un autograf aici?’. Cu foarte mare plăcere, i-am răspuns. Şi, când eram gata să semnez, a adăugat: ‚V-am admirat nespus în The English Patient’. Aşa că i-am dat autograful”, a spus actorul. „Nu am vrut să-i curm entuziasmul”, a adăugat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Marin10 pe 8 aprilie 2012 12:35
Chiar au parut frati in Wrath of the Titans, Louis Leterrier a facut o alegere buna cand i-a ales pentru Clash of the Titans.
catasmile17 pe 8 aprilie 2012 14:18
Seamana putin :)
Costirik pe 8 aprilie 2012 14:22
un actor cu inima mare Liam Neeson..altii probabil i ar fi luat la bataie pe fanii care ii confundau...
wildinthecountry pe 8 aprilie 2012 14:26
2 actori fenomenali..Liam Neeson fiind putin mai bun si mai versatil...
AeroX pe 8 aprilie 2012 14:42
Eu am si crezut o buna perioada ca Ralph Fiennes a jucat rolul lui Oskar Schindler :))
Cat despre calitati actoricesti, amandoi sunt bestiali, nici vorba sa zici care e mai bun, caci ambii sunt foarte buni!

CosminHorrorMaster pe 8 aprilie 2012 19:30
Nu prea seamana...insa amandoi sunt exceptionali!
viorellll pe 8 aprilie 2012 21:54
Eu cred k daca ii spunea k nu este ralph ..ala era mai fericit ..adika mi se pare mai bun liam neeson ...are filme mai memorabile...
cucky13 pe 8 aprilie 2012 23:38
Si Daniel Craig seamana cu ei......
Skynet.Zbenga pe 9 aprilie 2012 00:56
nu prea vad cum poti sa-i confuzi, ambii sunt inconfundabili :D
margott pe 9 aprilie 2012 01:41
Seamana intr-adevar, dar nu intr-atat incat sa-i confunzi. Acum depinde de fiecare, dar cred ca un cinefil adevarat n-ar putea sa-i confunde.
my_deep_pearl pe 9 aprilie 2012 12:19
Cand am vazut pt prima data Clash of the Titans, evident ca in sala de cinema nu mi-am dat seama ca nu e acelasi actor... Chiar credeam ca Ralph Fiennes il joaca atat pe Hades, cat si pe Zeus :D apoi, revazand filmul la TV, am realizat ca parca difera un pic trasaturile :)) si asa am verificat cine pe cine joaca
alex_il_fenomeno pe 4 mai 2012 18:49
exista o mica asemanare intre cei doi , daca o luam asa ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells