Leonardo DiCaprio şi-ar dori un Oscar pentru rolul din J. Edgar

de Cristina Grigore în 18 Ian 2012
Leonardo DiCaprio şi-ar dori un Oscar pentru rolul din J. Edgar

Protagonistul filmului despre întemeietorul FBI, Leonardo DiCaprio, îşi doreşte ca interpretarea sa din J. Edgar să-i aducă un premiu Oscar. Actorul de 37 de ani cu trei nominalizări anterioare la premiile Academiei, a declarat într-un interviu recent că este „recunoscător” pentru zvonurile care îl plasează printre favoriţii aflaţi anul acesta în cursa pentru o statuetă Oscar.

El a spus publicaţiei The Mirror: „Nu cred c-ar putea spune cineva că nu-şi doreşte acest premiu. Am învăţat însă din experienţa mea în această industrie că nu există niciun mijloc prin care să poţi controla părerile oamenilor cu privire la interpretarea ta dintr-un film".

"Tu mergi, îşi promovezi filmul şi speri ca lumea să fie încântată de munca ta. Însă, când oamenii sunt faţă în faţă cu buletinele de vot, nu ai de unde să ştii care va fi opţiunea lor. Sunt de-a dreptul recunoscător pentru faptul că unii au considerat interpretarea mea demnă de Oscar, însă, până la urmă, eu nu am nicio putere în ceea ce priveşte decizia finală”, a mai explicat DiCaprio.

Actorul a mai spus şi că unul dintre cele mai dificile lucruri legate de rolul său din J. Edgar a fost portretizarea acestuia la bătrâneţe. „Adăugarea unor ani în plus a însemnat o mare provocare”, a admis el. „Este un lucru care te ţine tot timpul sub presiune – eşti în fiecare clipă stresat de ideea reuşitei interpretării”, a continuat DiCaprio. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, starul lui Inception a trebuit să se îngraşe, fapt care, a declarat el anterior, i-a provocat un sentiment de claustrofobie.

În acest week-end, actorul a fost printre nominalizaţii la secţiunea Cel mai bun actor de dramă a Globurilor de Aur, însă premiul i-a revenit lui George Clooney, pentru rolul din The Descendants.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 18 ianuarie 2012 12:34
N-are nici o sansa, nu pentru ca n-ar fi un actor bun. Problema e ca toti ceilalti posibili contracandidati ai lui sunt mult mai buni decat el. Poate am innebunit eu, dar nu vi se pare ca DiCaprio joaca aproximativ la fel in toate filmele, cel putin de la The Aviator (cel mai bun rol al lui) incoace. Cand o sa vedem ceva diferit? Actorii cu adevarat mari sunt, in general, versatili.
wildinthecountry pe 18 ianuarie 2012 14:31
Total de acord DiCaprio este overrated
Crist11 pe 18 ianuarie 2012 12:57
E greu insa nimic nu este imposibil mai ales pentru el.
alex2812 pe 18 ianuarie 2012 13:06
ar fi frumos, dar nu are sanse. Clooney si Dujardin au roluri mult mai bune decat el
CosminHorrorMaster pe 18 ianuarie 2012 14:25
Pacat de el... chiar nici un Oscar. Valabil si pentru Brad Pitt. Pacat, dar tot Clooney o sa castige.
wildinthecountry pe 18 ianuarie 2012 14:32
Clooney..da
Qube86 pe 18 ianuarie 2012 17:20
Cred ca in ritmul in care ofera astia Oscarul, DiCaprio, o sa reuseasca sa primeasca unul cand o sa ajunga in baston...Si o sa multumeasca cu lacrimi in ochi de parca i s-ar fi indeplinit cel mai mare vis...Pacat...Mie personal mi se pare unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood si din generatia sa...
Oanais pe 18 ianuarie 2012 20:15
La felul cum a jucat in The Aviator, The Departed, Blood Diamond, Shutter Island, Inception...MERITA OSCAR-ul!!!!Si nu mi se pare ca in toate aceste filme a interpretat la fel!!!! Personajele au fost diferite la fel si interpretarea!
Beatryce pe 18 ianuarie 2012 22:56
chiar daca nu il ia pe cel de anul acesta..tot va lua unul la un moment dat ..e prea bun ca sa nu ia chiar nici unul ..
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2012 15:18
si noi speram acelasi lucru !
margott pe 29 aprilie 2012 20:41
Totusi are 3 nominalizari, si nu cred ca pe degeaba. O sa "prinda" si Oscarul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells