L-ai adorat în copilărie! Vezi ce celebritate riscă să-şi piardă acum viaţa din cauza drogurilor

de Cristina Grigore în 2 Aug 2012
L-ai adorat în copilărie! Vezi ce celebritate riscă să-şi piardă acum viaţa din cauza drogurilor

Să devii vedetă la vârsta la care alţi copii abia trec în a treia clasă primară poate părea o performanţă, însă tumultul celebrităţii poate lăsa urme adânci şi deloc pozitive… O dovedesc actorii-copii celebri care s-au pierdut ulterior în anonimat dar, mai rău, într-o viaţă de vicii, costisitoare şi degradantă.

Popularul şi simpaticul „copil minune” al anilor ’90, Macaulay Culkin, este unul dintre ei. Publicaţia The Enquirer vine cu detalii despre viaţa sa de dependent de droguri şi titrează că acesta nu mai are, în aceste condiţii, decât şase luni de trăit!

În vărstă de 31 de ani, Culkin, care, din fotografiile făcute de paparazzi, a afişat în ultima vreme o figură trasă şi o siluetă exagerată, pare să fi intrat într-o periculoasă spirală a dependenţei de droguri, începută însă, de ani buni. Numeroase tabloide au citat martori care l-au văzut administrându-şi constant heroină şi unele medicamente pentru atenuarea durerii. În câteva rânduri, au spus aceştia, actorul a ajuns chiar la supradoză.

Potrivit The Enquier, fostul star al lui Home Alone cheltuie aproape 6 mii de dolari pe lună pe droguri grele, analgezice şi alte medicamente, iar apartamentul său din New York arată ca un adevărat depozit de droguri. Avocaţii actorului, contactaţi de publicaţie, au negat dependenţa acestuia şi detaliile legate de acest subiect.

Consumul de droguri şi tabloul dezolant al vieţii lui Culkin – „Mac s-a înconjurat de toxicomani şi oameni de nimic. E o tragedie!”, a menţionat o sursă – s-a accentuat de la despărţirea de Mila Kunis. Actriţa din Black Swan a fost iubita sa vreme de opt ani.

„Am fost martor al dependenţei sale, care s-a extins îngrijorător în ultimul an şi jumătate, iar acum are nevoie urgentă de ajutor de specialitate”, a mai spus un apropiat al lui Culkin.

De la popularul Home Alone şi continuările sale, actorul a avut destul de puţine apariţii în filme şi seriale. Fosta sa iubită, Kunis, a fost văzută anul acesta din ce în ce mai des în compania starul lui Two and a Half Men, Ashton Kutcher.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 2 august 2012 09:47
pacat de cum isi irosesc unii viata!!!
cry4ty pe 2 august 2012 12:42
pacat de el avea potential si mare pacat ca s-a despartit de Mila Kunis dar se pare ca dupa despartirea de el s-a remarcat si sunt de parere ca dak nu era cu el nu ajungea unde e acu
raulk pe 2 august 2012 13:18
Mare pacat....
spartacus pe 2 august 2012 16:12
Cât am mai râs la filmele cu el în trilogia SINGUR ACASĂ... Una dintre cele mai bune comedii ever.
xerses pe 2 august 2012 22:28
Trist....
Tyson_Kyd pe 4 august 2012 13:18
Frate, sper din tot sufletul sa treci peste toate astea si sa iti revi la normal .
mishu88 pe 5 august 2012 10:23
Păcat. :(
dony343 pe 7 august 2012 00:51
dupa cariera pe care a inceputa imi pare foarte rau de el. a ajuns un nimeni. se putea si mai bine. cred ca nu a fost in puterile lui sa tina parte succesului)))
alex_il_fenomeno pe 17 august 2012 22:36
pacat , mare pacat ... ce a fost si ce a ajuns .
Miiku pe 12 februarie 2013 15:12
Pacat de el, era o persoana remarcabila daca isi vedea de treaba...
Theodor2011 pe 5 august 2013 17:48
Citez un rand din acest articol:

''Avocaţii actorului, contactaţi de publicaţie, au negat dependenţa acestuia şi detaliile legate de acest subiect''.

Pai cum poate sa nege asa ceva??, Este revoltator cum acesti avocati neaga asa ceva, cand poza din acest articol demonstreaza clar contrariul, poza ce ne prezinta pe Macaulay Culkin USCAT de droguri, nu poti sa ajungi de la Marijuana in halul asta la nici 50 Kg, se vede clar ca a bagat in el heroina la greu, si nesimtitii aia de avocati, neaga un lucru ATAT DE CLAR

Mr.Halloween pe 21 mai 2015 11:39
Pacat ca din copilul destept si amuzant din prima duologie Home Alone a ajuns....asa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells