Kristen Stewart va fi prinţesa Diana într-un nou film biografic

de Ştefan Dobroiu în 18 Iun 2020
Spencer va fi regizat de chilianul Pablo Larraín, cunoscut pentru Jackie şi Neruda

După Jackie şi Neruda, regizorul chilian Pablo Larraín îşi reconfirmă pasiunea pentru readucerea la viaţă a unor personalităţi emblematice din trecutul recent cu Spencer, un film despre prinţesa Diana. Nu este primul film biografic despre viaţa fostei soţii a prinţului Charles, aceasta fiind interpretată în 2013 de Naomi Watts în filmul Diana, fără să impresioneze pe cineva.

Dragostea pe care publicul global i-o poartă Dianei Spencer pare să fie încă imensă, de unde şi reacţiile incredule la vestea că Kristen Stewart, cunoscută mai ales pentru filmele Twilight (deşi cariera ei e mult mai complexă de atât), o va interpreta pe Lady Di. Obiecţia cel mai des întâlnită este că "Stewart nu arată ca prinţesa Diana", o obiecţie fantezistă, pentru că nicio actriţă cunoscută nu arată de fapt ca cea pe care ar putea-o interpreta într-un film biografic.

Nici Natalie Portman nu arată ca Jacqueline Kennedy şi totuşi a jucat-o foarte bine în Jackie şi categoric Michelle Williams nu arată ca Marilyn Monroe şi cu toate acestea a interpretat-o în My Week with Marilyn. Probabil pentru fanii prinţesei numai o clonă a ei ar merita s-o joace într-un film biografic.

Interesant este faptul că filmul nu retrasează întreaga viaţa a Dianei, ci doar câteva zile de la începutul anilor '90, când ea trebuie să facă cea mai grea alegere a vieţii: dacă divorţează sau nu de prinţul Charles, renunţând astfel la viitorul statut de regină şi devenind o paria a monarhiei britanice. Vom vedea, poate, picătura care a umplut paharul şi a determinat-o pe prinţesă să-şi reclame independenţa, cu orice preţ.

Foto: Kristen Stewart în Seberg, în care o interpretează pe actriţa Jean Seberg, deşi, desigur, nu arată ca ea.

Exploreaza subiecte similare:

Kristen Stewart, Pablo Larrain, Michelle Williams, Natalie Portman, marilyn monroe, Jean Seberg, Seberg, Jackie, My Week with Marilyn, Neruda, Diana, Naomi Watts

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 19 iunie 2020 03:06
E o gluma ? Cadavrul asta ambulant o interpreteaza pe Diana?
bloodthirst pe 20 iunie 2020 11:55
Printesa era oricum slaba.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells