Jurassic Park 4 nu va fi un reboot

de Cristina Grigore în 6 Iul 2013
Jurassic Park 4 nu va fi un reboot

Cineastul Colin Trevorrow - regizorul lui Safety Not Guaranteed, unul dintre filmele de referinţă ale anului trecut - a fost pus la cârma lui Jurassic Park 4 la jumătatea lunii martie. De atunci, puţine detalii legate de proiect au ajuns pe site-urile şi publicaţiile de profil, însă iubitorii de fim de la site-ul SchomesKnow au obţinut recent o declaraţie a regizorului definitorie pentru sequel-ul lui Jurassic.

Întrebat care va fi abordarea sa în ceea ce priveşte Jurassic Park 4, acesta a spus că nu se gândeşte la un reboot complet al celebrului film, ci la o producţie-omagiu, care să se ridice fără probleme la nivelul a ceea ce a adus pe marele ecran, în 1993, Steven Spielberg.

„Nu dorim să facem un nou film acum… dorim cu siguranţă să aducem un omagiu a ceea ce a fost înaintea noastră”, a spus Trevorrow. „Suntem conştienţi de cât de mult o anumită generaţie ţine la acest proiect ş vorbim despre asta mai mereu cu fanii, iar discuţia este în fapt despre faptul că nu e vorba de noi aici, nici de carierele noastre, ci despre cum să facem ca noul film să poată sta fără probleme pe acelaşi piedestal ca şi primul”.

Alături de co-scenaristul Derek Connolly, Spielberg va fi de altfel unul dintre partenerii de proiect ai lui Trevorrow, el activând pe partea de producţie. „Are o experienţă incredibilă de lucru în cinematografie şi înţelege în aşa fel limbajul unei poveşti ce urmează să fie spusă pe marele ecran, încât este de-a dreptul revigorant pentru noi. […] Nu e ca şi cum ai primi indicaţii de la un director de studio, este doar vorba despre cum să ne dăm seama cum e mai bine să lucrăm pentru a obţine cel mai bun rezultat posibil” , a mai spus regizorul. Jurassic Park se lansează în cinematografe în 2015.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cinefilul007 pe 6 iulie 2013 13:29
Ei nu doresc sa faca un rebut, ah pardon, reboot, ei doar vor sa faca niste bani de pe urma unei francize cunoscute, atat.
Apache95 pe 6 iulie 2013 19:21
Poate....dar tot ma bucur ca o sa se mai faca o continuare a seriei .
kalamity90 pe 7 iulie 2013 13:05
nu e nu stiu ce. mai mult sunt doar efectele de el...
alex_il_fenomeno pe 27 iulie 2013 12:22
Sper sa iasa ceva bun, chiar ar fi deosebit un alt Jurassic Park reusit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells