Sophia Loren, pe platourile de filmare la 78 de ani

de Cristina Grigore în 6 Iul 2013
Actriţa va juca într-un film pentru marele ecran după o pauză de lucru de trei ani

Actriţă legendară şi sex-simbol la vârsta a treia, Sophia Loren pare că nu are de gând să renunţe la actorie aşa cum nu renunţă, în apariţiile publice, la rochiile sexy. La 78 de ani, ea se pregăteşte din nou de filmări, după o pauză de lucru de trei ani, scrie The Hollywood Reporter, iar filmul în care urmează să joace va fi regizat de unul dintre fiii săi, Edoardo Ponti.

Pelicula se numeşte La Voce Umana (The Human Voice) şi se bazează pe o piesă de teatru ce are ca protagonistă o singură persoană, piesă a scriitorului şi poetului francez Jean Cocteau, jucată prima dată în 1930. Versiunea pentru marele ecran va fi vorbită în italiana napoletană, iar filmările, programate să înceapă luna aceasta, se vor desfăşura pe parcursul a trei luni în Roma, Napoli şi un oraş-port din vestul Romei, Ostia.

Nu este prima dată când Loren apare într-un film al lui Edoardo Ponti. El i-a mai dat indicaţii de regie mamei sale în drama anului 2002, Cuori Estrani (Inimi Necunoscute). Ultima apariţie pe marele ecran a lui Loren a avut loc în 2004, în Peperoni ripieni e pesci in faccia (Prea multa dragoste), iar ultimul film în care a jucat (o producţie pentru televiziune) a fost La mia casa e’ piena di specchi (Casa mea e plină de oglinzi).

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 7 iulie 2013 00:27
Sophia Loren este dupa parerea mea cea mai buna si mai completa actrita din toate timpurile.
cosmin742000 pe 7 iulie 2013 11:10
Dar ce se mai ingramadeste lumea sa scrie la singurul articol despre o actrita ca o actrita de cel putin 3 luni.:))
alex_il_fenomeno pe 27 iulie 2013 12:19
La experienta ei, ce sa mai, de abia asteptam sa vedem ce va iesi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells