Jumanji va fi readaptat. Vezi cine rescrie povestea

de Cristina Grigore în 7 Dec 2012
Jumanji va fi readaptat. Vezi cine rescrie povestea

Prin intermediul preşedintelui Doug Belgrad, studiourile Sony au anunţat lansarea unei noi versiuni a succesului din 1995, Jumanji, ce va fi bazat pe cartea autorului Chris Van Allsgurg, lansată în 1981.

Conform declaraţiei acestuia, proiectul are acum şi un scenarist, în persoana lui Zach Helm, cunoscut mai ales pentru lucrul la dramedia fantasy cu Will Ferrell, Dustin Hoffman  şi Emma Thompson, Stranger Than Fiction, dar şi pentru Mr. Magorium's Wonder Emporium, producţia de familie ce o include în distribuţie pe Natalie Portman.

Helm va avea sarcina de a aduce un suflu modern poveştii celor doi copii (interpretaţi anterior de Kirsten Dunst şi Bradley Pierce), care descoperă jocul original şi îl joacă, dezlănţuind cu această ocazie în lumea reală o mulţime de animale născute cu ajutorul tehnologiei CGI. Dar şi a unui bărbat prins în năucitoarea lume a jocului, interpretat de Robin Williams. Începerea producţiei va fi anunţată abia după finalizarea scenariului, în privinţa căruia Sony păstrează deocamdată tăcerea.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 7 decembrie 2012 11:46
Ok...oficial astia au ramas fara idei si s-au tacanit de tot remake-uri SI LA "Jumaji" SI LA "Scarface"?????????????? Are you F...ing kidding me????????????????????
Mai ales "Scarface"...si cine ar trebui sa ii ia locul lui Pacino??? Chaning Tatum sau alt papitoi?????
Ca sa nu mai spun ca "Jumaji" e unul din filmele copilariei mele si e ORICUM FOARTE BUN...de ce sa il remake-uiesti??? Doar ca sa te folosesti de "efecte" mai bune? Asta deja e nesimtire.

lucian.iorga pe 7 decembrie 2012 14:33
Pnetru ca "petardele" de scenaristi au intrat in pana de idei comerciale...la gradul de inteligenta a publicului american (extremely low!!!) e greu de gasit ceva care sa le trezeasca interesul si ma refer la filme cu un scenariu bunicel...Filmele de arta sunt deja ceva care intra in alta categorie si mai ales sunt facute pentru oameni cu cap... si stai ca nu au exploatat toate "vacile de muls"...au inceput deja cu StarWARS, sunt curios ce o sa urmeze din francizele grele de la hollywood....
Bayard pe 7 decembrie 2012 18:39
Jumanji??? a fost un film bunicel, dar nu atat de original sau special ca sa fie refacut. Innebunesc cu remakeurile astea.
lucian.iorga pe 8 decembrie 2012 13:37
urmeaza alice in tara minunilor....si twilight :))))))))
Crist11 pe 8 decembrie 2012 19:55
Mie mi.a plăcut tare mult Jumanji, cred că l.am văzut de vreo 7.8 ori.
AeroX pe 9 decembrie 2012 12:52
Eu l-am vazut de mai multe ori decat am iesit afara din casa. LOL! =)) :)))
alex_il_fenomeno pe 2 ianuarie 2013 11:20
Will Farrell cred ca este intr-adevar o alegere buna, la cat de demential este ca actor.
Tyybi1 pe 14 mai 2013 20:31
Super
Theodor2011 pe 12 octombrie 2013 15:22
E de urmarit aceasta readaptare sau mai bine zis remake. Varianta cu Robin Wiliams si Kristen Dunst din 1995 a fost SUPERBA.
Mai ales pt copii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells