Julia Roberts este mama vitregă a Albei ca Zăpada!

de Cristina Grigore în 9 Feb 2011
Julia Roberts este mama vitregă a Albei ca Zăpada!

Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai frumoasă din ţară? Nu ştim ce răspuns ar da oglinda fermecată, însă Deadline a confirmat că Julia Roberts va fi cea frumoasă şi rea, în rolul reginei, mama vitregă a Albei ca Zăpada din adaptarea lui Tarsem Singh, The Brothers Grimm: Snow White

Deşi este greu să ne-o imaginăm acum pe „frumuşica” Hollywood-ului încruntată, furioasă ori zâmbind sarcastic, talentata actriţă este o alegere sigură pentru succesul producţiei. Ryan Kavanaugh, director executiv al companiei producătoare a filmului, a declarat: „Julia a fost prima şi singura noastră alegere pentru a o interpreta pe Regină. Este o legendă şi suntem convinşi că va juca acest rol aşa cum nimeni altcineva nu o poate face”.

Scenariştii Melissa Wallack şi Jason Keller vor transforma clasica poveste a fraţilor Grimm într-o variantă ceva mai modernă, plină de aventuri şi situaţii amuzante. După ce malefica sa mamă vitregă îi ucide tatăl, pe rege, şi îşi întinde puterile distructive în tot ţinutul, Albă ca Zăpada face echipă cu şapte pitici pentru a recâştiga ceea ce este de drept al ei.

Corespondenta Juliei în filmul celor de la Universal, Snow White and the Huntsman, va fi Charlize Theron, şi ea confirmată în rolul Reginei cea Rea. În timp ce Theron va juca alături de Viggo Mortensen (Vânătorul) şi, posibil, Kristen Stewart (în negocieri pentru rolul Albei ca Zăpada), nu se ştie încă cu ce actriţă îşi va măsura Roberts forţele. Până acum, au fost propuse pentru rolul "Albei", Natalie Portman, Scarlett Johansson şi Anne Hathaway.

The Brothers Grimm: Snow White se află în pre-producţie, filmările urmând să înceapă în luna aprilie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 9 februarie 2011 09:52
Cjiar asa de mare e cererea pentru Alba ca Zapada de se fac 2 filme? Daca imi aduc bine aminte si in 1991 au aparut 2 filme Robin Hood.
LaFox pe 9 februarie 2011 13:04
Han de fapt se fac trei filme!
legolas05 pe 9 februarie 2011 17:58
filmul se anunta a fi unul interesant...cu actori buni
JohnnyAddams pe 9 februarie 2011 18:10
DAMN! NU ! Nu sunt de acord cu alegerea asta, nu am nimic cu Julia Roberts, insa in ultimul timp a dat dovada ca este actrita de box office, am vazut-o in tot felul de comedii romantice de prost gust. Asta ma face sa cred ca nu prea o mai intereseaza calitatea, ci cantitatea.
alex_il_fenomeno pe 11 februarie 2011 17:21
chiar vreau sa o vad pe Julia Roberts intr-un rol negativ !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells