Jocheul Spaţial din Prometheus, un robot uriaş

de Cristina Grigore în 22 Feb 2011
Jocheul Spaţial din Prometheus, un robot uriaş

Cei de la sky.com ne-au adus în urmă cu o lună ştirea că în filmul lui Ridley Scott, Prometheus, îi vom revedea cu siguranţă pe xenomorfii ce ne-au dat fiori în producţiile Alien, dar şi pe „jocheul spaţial”, întâlnit de echipa lui Ripley (Sigourney Weaver) în filmul din 1979.

Acelaşi site a obţinut acum informaţii noi, ce confirmă atât existenţa extratereştrilor în viitoarea peliculă SF, dar şi prezenţa „jocheului”, ce va fi, conform sursei citate, un robot de aproximativ doi metri şi jumătate înălţime, pus în mişcare cu ajutorul calculatorului şi al altor echipamente.

Personajul creat astfel prin intermediul animatronicii, va avea, faţă de grafica generată pe calculator, avantajul mişcării în timp real în faţa camerelor, aducând un plus de realism acţiunii şi influenţând pozitiv jocul actorilor.

Se menţionează în plus şi apariţia în film a unui „enorm cap semi-uman ce pilotează o navă spaţială”, imagine ce va fi creată cu ajutorul CGI. HR Giger, creatorul extratereştrilor din Alien şi Alien 3, s-a alăturat echipei de producţie (doar) în calitate de consultant pentru recreerea „jocheului spaţial”.

Prometheus îi are în distribuţie pe Michael Fassbender, Charlize Theron şi Noomi Rapace şi va fi lansat, în Statele Unite, pe 8 iunie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 22 februarie 2011 12:31
Sa vedem ce va iesi , cum va fi abordat subiectul , poate o sa iasa ceva frumos sau poate nu.......asteptam si vedem
danny pe 22 februarie 2011 15:48
mi se pare o idee buna{explica ce s-a intamplat cu creatura de pe nava gasita in alien1 )sper sa fie un film bun...........
Kable pe 22 februarie 2011 16:18
Apar tot mai multe stiri in legatura cu acest film , saptaman trecuta am primit confirmarea ca Charlize Theron va aparea cu siguranta in Prometheus, iar acum aflam ca Michael Fassbender , personajul principal din Centurion va aparea si el , astept noi vesti in legatura cu filmul mai ales astept cu nerabdare sosirea filmului.
legolas05 pe 22 februarie 2011 18:28
foarte fain...va fi un film de succes...abia astept sa apara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells