Jetix Romania lanseaza serialul Monster Warriors

20 Mai 2006
Jetix Romania lanseaza serialul Monster Warriors
Incepand din data de 6 mai, Jetix Romania lanseaza noul serial de actiune si aventura Monster Warriors. Avand ca public-tinta copiii cu varse cuprinse intre 8 si 12 ani, Monster Warriors este momentan singurul serial de actiune de pe canalul de televiziune Jetix Romania.
Actiunea serialului Monster Warriors se desfasoara in orasul Capital City, unde patru adolescenti obisnuiti devin eroi in momentul in care monstrii uriasi din filmele SF ale anilor ‘50 ataca orasul lor. Cei patru adolescenti talentati – Luke, Vanka, Tabby si Antonio – sunt singurii care pot salva orasul Capital City de monstrii salbatici.
Utilizand stilul benzilor desenate si o avansata tehnologie digitala computerizata, fiecare episod va infatisa un monstru diferit precum un paianjen urias, o armata de schelete, un gigantic anaconda si un tyrannosaurus rex. Pe masura ce actiunea serialului avanseaza, cei patru luptatori incep sa-si explice aparitia monstrilor – fostul producator de filme de categorie B, Klaus Von Steinhauer, animat de dorinta de a se razbuna pe aceasta lume „nedreapta”, aduce la viata monstrii filmelor anilor ’50!
Serialul fantastic este filmat in Barrie, Canada, utilizand o combinatie de locatii, decoruri elaborate si animatie computerizata avansata, in stilul filmelor din anii ’50 si ’60. Avandu-i in distributie pe Jared Keeso (Luke), Lara Amersey (Vanka), Mandy Butcher (Tabby) si Yani Gellman (Antonio), serialul Monster Warriors este creat, regizat si scris de Wilson Coneybeare caruia i-a venit ideea acestui serial in momentul cand a ramas blocat intre statiile de metrou.
Monster Warriors face parte din portofoliul de programe al Jetix Europa care este oferit de Buena Vista International Television. Monster Warriors va fi difuzat sambata si duminica la orele 12.00, 18.30 si 20.00. Vineri seara, incepand cu ora 20.00 vor fi transmise cate doua episode a cate o jumatate de ora, din cele 26.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells