Jennifer Lopez, mesaj la adresa lui Trump la SuperBowl

de Gloria Sauciuc în 3 Feb 2020
Mai mulți copii dansau alături de Jennifer Lopez în niște decoruri care aminteau în mod sinistru de niște cuști.... „un posibil omagiu copiilor latino-americani deținuți acum la frontiera SUA”

Atunci când Jennifer Lopez a urcat pe scenă la Super Bowl, publicul se aștepta la focuri de artificii - la propriu și la figurat. Totuși, steagul portorican în care era îmbrăcată artista era mai mult decât o alegere de garderobă: gestul a vrut să transmită ceva mai important și cu conținut politic, scrie presa internațională.

Îmbrăcată strălucitor, J. Lo a captivat publicul cu un spectacol tipic ei, plin de energie, din care n-a lipsit dansul la bară (ca în filmul ei Hustlers) și hit-uri precum Jenny From the Block, plus un mixaj între Mi Gente, Love Don’t Cost a Thing și On the Floor. Alături de ea a apărut pe scenă, pe melodia Let’s Get Loud, fiica ei de 11 ani Emme Muniz (se pare că fiica merge pe urmele mamei).

Totuși, interpretarea proprie a lui Born In The USA a fost aceea care a pus presa pe jar, și nu degeaba: îmbrăcată într-o capă având culorile steagului american pe o parte și a celui portorican pe cealaltă, Lopez și-a scos în evidență originile portoricane pe melodia lui Bruce Springsteen. Așa cum se știe, Lopez s-a născut în Bronx din părinți portoricani. Donald Trump a fost criticat în acest sens, pentru faptul că a tratat cu indiferență drama insulei Puerto Rico, trecută printr-o sumă de dezastre naturale de curând. Jennifer Lopez a avut grijă să atragă atenția publicului asupra acestui fapt, iar efortul ei nu a trecut neobservat.

„Din păcate, Puerto Rico nu este un subiect de știri. Așadar faptul că Lopez a făcut pe oameni să vorbească este un succes. Și nu era vorba doar de garderobă: pe măsură ce Emme cânta, mai mulți copii dansau în niște decoruri care aminteau în mod sinistru de niște cuști.... „un posibil omagiu copiilor latino-americani deținuți acum la frontiera SUA”, cum a notat Vanity Fair.

„Ceea ce au reușit J.Lo și Shakira la SuperBowl Halftime performance este un exemplu reușit despre puterea celebrității în cel mai bun sens. Lopez și-a ales momentul în fața a milioane și a exploatat șansa de a educa, de a motiva, de a inspira... în timp ce cântă și dansează ca o zeiță”, a concluzionat Romper.com.

Exploreaza subiecte similare:

Hustlers, jennifer lopez

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells