Javier Bardem isi pune sombrero

de Gloria Sauciuc în 9 Feb 2009
Javier Bardem isi pune sombrero

Dupa ce a anuntat in ianuarie ca pregateste un film despre Pancho Villa si revolutia mexicana din perioada 1910 - 1911, Kusturica dezvaluie la Berlin si cine va fi protagonistul acestui biopic. Este vorba de Javier Bardem. Filmul se va numi "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman with Six Fingers" si va fi o adaptare a romanului scris de James Carlos Blake, The Friends of Pancho Villa.

Daca in "No Country for Old Men" ne-a amuzat tunsoarea lui Bardem, acum o sa ne distram vazandu-l pe actor cu un sombrero urias pe cap, similar celui purtat de banditul devenit revolutionar, apoi general si guvernator in Chihuahua, Mexic, care a batut moneda cu propriul sau chip (foto).

Personajul a mai fost jucat, de-a lungul timpului, de catre Raoul Walsh (in prima portretizare pe marele ecran a povestii - The Life of General Villa, 1914), de Telly Savalas (in Pancho Villa!), de catre Alan Reed in Viva Zapata si Antonio Banderas (in filmul de televiziune "And Starring Pancho Villa as Himself"). Asteptam sa vedem cu va reusi Bardem sa portretizeze acest erou sumbru.

Taguri:  berlin2009 news

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells