Jane Grey se întoarce în sequel-ul lui X-Men: First Class?

de Cristina Grigore în 2 Oct 2012
Jane Grey se întoarce în sequel-ul lui X-Men: First Class?

Actriţa Famke Janssen a acordat recent un interviu site-ului MTV, iar pe lângă subiectul central al discuţiei, debutul său regizoral cu pelicula Bringing Up Bobby, a vorbit şi despre revenirea sa în rolul supereroinei, cu puteri telepatice şi telekinetice, Jean Grey.

„Nu se ştie niciodată. Jean Grey, the Phoenix [numele atribuit în benzile desenate după renaştere]… găseşte în mod constant o modalitate de a se reîncarna. Aşa că fiţi pe fază”, a declarat actriţa, dorind să evite o confirmare clară în legătură cu posibila sa revenire în sequel-ul intitulat X-Men: Days of Future Past.

Săptămâna trecută şi Patrick Stewart indica o posibilă revenire la noua franciză. „Cred că există mari şanse să îmi reiau rolul lui Profesorului X”, spunea el.  

În Days of Future Past, mutanta Kitty Pryde îşi trimite propria minte înapoi în timp, în vremea în care era mai tânără, pentru a avertiza toţi membrii X-Men că asasinarea preşedintelui Robert Kelly reprezintă o ameninţare la adresa viitorului Statelor Unite, ce va fi subjugată astfel de unităţi robotizate modificate numite Sentinels, mutanţii fiind strânşi în lagăre de concentrare.

X-Men: Days of Future Past va fi lansat în 18 iulie 2014.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Beatryce pe 2 octombrie 2012 23:06
asta da!:x
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2012 18:25
nu mai era la fel fara ea pana la urma....
MissBlossom01 pe 16 decembrie 2012 14:06
Daa! ce bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells