James Franco a adormit în timp ce pilota un avion!

de Cristina Grigore în 11 Aug 2011
James Franco a adormit în timp ce pilota un avion!

James Franco poate face orice, ne convingem pe zi ce trece din ştirile care apar în legătură cu numele său... Cunoscut drept actor, scenarist, producător, regizor, muzician, fotomodel şi profesor, artistul s-a remarcat şi prin celelate pasiuni ale sale: scrisul, pictura, dar şi pilotajul! Acest din urmă hobby a prilejuit o întâmplare care îl amuză acum pe Franco, dar îi dă şi fiori.

Potrivit contactmusic.com, plecat la ora 3 a.m. din Las Vegas, Franco a adormit, doborât de oboseală, în timpul unui zbor de verificare necesar obţinerii permisului de pilot. Protagonistul unei asemenea întâmplări şi în timpul unei ore de predare la universitate, acesta a explicat cum s-au petrecut lucrurile: „După ce decolezi, zborul devine un pic cam plictsitor, pentru că doar stai acolo… Atunci era întuneric, nu era nimic de văzut. Mi-am dat seama când am aţipit, însă, din fericire, instructorul meu de pilotaj era lângă mine, perfect treaz”.

„Am o reacţie ciudată de fiecare dată când îmi amintesc întâmplarea asta, pentru că este amuzantă, dar apoi mă gândesc cât de periculos putea fi”, a mai adăugat starul din 127 de ore.

Franco a reuşit să-şi ia până la urmă permisul de pilot, dar nu a mai zburat de trei ani. „Nu este un hobby la care să renunţi pentru o perioadă lungă de timp. Sunt o mulţime de gadgeturi acum, ar trebui să citesc puţin manualul [înainte de a reîncepe să pilotez]. Privind înapoi, parcă nici nu-mi vine să cred că am stat odată într-un avion, singur, pregătindu-mă să aterizez”, a mai menţionat acesta.

În imaginea din galerie, James Franco se află la bordul unei aeronave a escadrilei Blue Angels, după un zbor demonstrativ alături de un pilot al U.S. Navy.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 11 august 2011 12:58
Sa te amuze? Asa ceva este de plans, ca pilot tie interzis sa adormi :)))
Se mai intampla, bine ca nu a fost ceva grav.

xerses pe 12 august 2011 09:16
Nu ma amuza, ci ma infioara...Periculos....
alex_il_fenomeno pe 12 august 2011 12:40
nu are cum sa fii amuzat de asa ceva. bine ca nu s-a intamplat nimic rau !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells