Interviu cu Milla Jovovich

12 Oct 2011
Interviu cu Milla Jovovich

După ce a hăcuit zombie peste zombie în seria Resident Evil, Milla Jovovich încearcă să facă la fel cu muschetarii. Actriţa o interpretează pe Milady, periculoasa femme fatale (şi agentă secretă pe deasupra) din romanul lui Alexandre Dumas, neîntrecută în mânuirea sabiei, dar şi-a otrăvurilor şi-a propriilor farmece. Află din interviul de mai jos ce crede Milla despre personajul ei şi ce a însemnat să joace în primul film de capă şi spadă în format 3D.

Cum ti-ai descrie personajul?
Milady este exemplul perfect de femeie emancipata, pe care am admirat-o intotdeauna in literatura. Este incredibil de inteligenta, nu are nevoie de un sot care o sa o sustina si este capabila sa se impuna cu usurinta intr-o lume a barbatilor. Mi se pare fantastic modul in care ,,navigheaza” printre ei, dintr-o latura in alta a societatii, pastrandu-si reputatia intacta. Cu totii stim ca in secolul al XVII-lea femeile nu aveau niciun cuvant de spus. Am foarte mult respect pentru ea, Milady este un adversar de temut, o femeie foarte isteata si abila care reuseste sa invinga barbatii la propriile lor jocuri.

Cu ce crezi ca difera aceasta ecranizare a celebrului roman al lui Alexandre Dumas fata de cele anterioare?
Cei trei muschetari 3D aduce multe elemente de noutate, chiar daca are la baza mult iubita poveste a tuturor generatiilor. Desi ramane fidel cartii, pot spune cu mana pe inima ca acest film este o ecranizare ingenioasa, menita sa bucure noile generatii, fiind usor diferita de cea pe care au vazut-o parintii sau bunicii nostri. Spiritului cartii i se adauga acum un exercitiu minunat de imaginatie al scriitorilor si al producatorilor si, bineinteles, tehnologia 3D. Veti vedea ca rezultatul este uimitor, Cei trei muschetari 3D este un adevarat spectacol.

Tehnologia 3D aduce mai mult farmec acestui film?
Paul (regizorul) a dus 3D-ul la urmatorul nivel. Nimeni nu a mai redat pana acum in 3D o astfel de poveste si mi se pare ca tehnologia aceasta se potriveste perfect perioadei pe care o reda filmul. Pentru ca vezi atat de bine toate decorurile fabuloase, costumele, castelele grandioase si gradinile de vis. Pentru spectatori va fi o calatorie fantastica, vor fi prinsi imediat in atmosfera secolului XVII, in magia romanului.

Cat de importante au fost locatiile pentru filmarile la Cei trei muschetari 3D?
Locatiile din Germania au fost cruciale pentru proiect. Peisajele de acolo sunt cele care dau filmului autenticitate. Am fi putut filma in Franta, dar acolo totul este modernizat si nu prea poti sa iei un plan de ansamblu al castelelor, asa cum o poti face in Bavaria. 

Esti renumita pentru faptul ca iti place sa-ti faci singura cascadoriile.
Imi place sa filmez fara dublura scenele de actiune, pe cat de mult posibil. Si sunt foarte mandra de faptul ca acest lucru este atat de apreciat de fanii mei. In acelasi timp sunt un fan al riscurilor calculate, dar mi se pare important sa imi fac singura cascadoriile in momentul in care publicul imi poate vedea fata in timp ce le realizez.

Cat de dificila a fost realizarea costumelor personajelor? Te-ai implicat in look-ul personajului tau?
Intotdeauna ma implic in aspectul personajelor mele. Recunosc ca pasiunea pentru design-ul vestimentar se datoreaza in mare parte carierei din industria modei, dar oricum costumele sunt deosebit de importante pentru noi, practic ele dau viata si credibilitate personajelor. Ne-am dorit ca realizarea lor sa fie impecabila si efortul intregii echipe a fost pe masura. In pofida numarului mare de costume necesar acestei productii, am fost extrem de norocosi sa lucram cu oameni talentati, care au avut grija ca absolut toate detaliile sa fie perfecte. 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 octombrie 2011 12:32
Probabil cea mai slaba Milady din istorie...
Razelik pe 12 octombrie 2011 13:37
esti cam prostut tu, femeia asta a facut resident evil-u :), a fost tot farmecu filmului
madia pe 12 octombrie 2011 14:25
O actrita foarte slaba. Noroc cu Luc Besson.
21robert pe 12 octombrie 2011 15:47
intradevar cai slava...nu cred ca are mai mult de 50 de kile:))...cat despre calitatea interpretarii...as zice sa nu exagerezi;)
Amy9998 pe 28 martie 2013 18:29
Joacă grozav, ofticați-vă cât vreți rataților
Gebeleizis pe 12 octombrie 2011 15:52
@ Bayard, hai sa asteptam filmul si apoi sa ne dam cu parerea.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2011 16:25
a avut cateva straluciri , dar ramane numai cu ele .
BadDreams pe 12 octombrie 2011 19:46
Filmul oricum va fi o mega-porcarie,ramane de vazut daca actorii "vor ridica" filmul.
Amy9998 pe 28 martie 2013 18:30
du-te dracuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , tu și familia ta . ești un incult .
Dj_Livio pe 12 octombrie 2011 20:56
e tare LeeLoo :D
Puradel-Kid pe 14 octombrie 2011 01:37
"neîntrecută în mânuirea sabiei, dar şi-a otrăvurilor şi-a propriilor farmece"
'și-a' se scrie așa când 'și' este pronume (vine de la sieși). În contextul de mai sus se scrie dezlegat.
Încercați să vă verificați totuși articolele și poate că nu ar fi rău să le și semnați, mai ales că, apărând de două ori, nu prea pare eroare de neatenție.

Pe de altă parte, văd că nu a zgâriat pe nimeni la ureche, așa că la ce naiba ne mai chinuim?

O zi bună.

doi_mytyci pe 15 octombrie 2011 14:46
Felicitari Puradel-Kid, asta se întîmplă doar la cei cărora şcoala a fost pe primul plan

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells