Iată cine joacă în reboot-ul Resident Evil. Kaya Scodelario, în distribuție

de Marina Florea în 8 Oct 2020
„Cu acest film, mi-am propus să mă întorc la cele două jocuri video și să reconstitui experiența aceea terifiantă, viscerală pe care am trăit-o atunci când le-am jucat”, spune regizorul

Fanii înfocați ai seriei Resident Evil își văd unul dintre visuri împlinit. Reboot-ul marca Constantin Film a seriei Resident Evil prinde formă, devenind o adaptare a celebrului joc video, cu ceva susținere din partea unor nume celebre pentru rolurile lui Chris Redfield, Jill Valentine, Albert Wesker și a altora.

La cârma proiectului se află regizorul și scenaristul Johannes Roberts, cel din spatele thriller-ului 47 Meters Down și a sequel-ului său. Publicația Deadline notează că acesta a găsit un mod ideal de a repovesti acțiunea, dându-i o nouă conotație pentru a da valențe noi personajelor și ideii inițiale din jocul video.

În noua serie de filme, Kaya Scodelario (Crawl) va juca rolul lui Claire Redfield, alături de Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) în rolul lui Jill Valentine, Robbie Amell (Arrowverse) în rolul lui Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) în rolul lui Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) în rolul lui Leon S. Kennedy și Neal McDonough (Legends of Tomorrow) în rolul lui William Birkin.

„Cu acest film, mi-am propus să mă întorc la cele două jocuri video și să reconstitui experiența aceea terifiantă, viscerală pe care am trăit-o atunci când le-am jucat, dar în același timp să spun și o poveste umană, realistă, despre un orășel american în decădere, pe care publicul de astăzi o cunoaște”, relatează Roberts.

Producătorul seriei, Robert Kulzer, va semna producția din partea Constantin și adaugă „După douăsprezece jocuri, șase filme de acțiune și sute de pagini de ficțiune, ne-am simțit obligați să ne întoarcem în anul 1998, pentru a explora secretele îngropate în zidurile Casei Spenser și din Raccoon City”.

Pe lângă noua serie, Constantin Films lucrează cu Netflix la un serial Resident Evile live-action, platforma de streaming urmând să ofere drept conținut și o serie de animație CG Resident Evil: Infinte Darkness.

Exploreaza subiecte similare:

Kaya Scodelario, Resident Evil, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Ant-Man and the Wasp, Crawl, The Umbrella Academy, Avan Jogia, Zombieland: Double Tap, Neal McDonough, Legends of Tomorrow, Robert Kulzer, Johannes Roberts, 47 Meters Down

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 8 octombrie 2020 20:20
Sper sa fie un film asa cum e jocul, fara personaje inventii si scenarii inventate asa cum au fost mediocrele filme RE cu Milla J. Sa fie un Resident Evil 2 sau 3, cele mai bune jocuri din serie, cu atmosfera identica ca in joc si povestea la fel, nu aiureli inventate...
Shadow_Master pe 8 octombrie 2020 20:31
Bad news. Copiii lui Wesker (2 fete de 14 ani) vor fi personajele principale, iar acțiunea are loc înaintea dezastrului din Racoon CIty. Deci, un fel de melodramă care ar aparține mai degrabă canalului CW decât Netflix, nu că pe Netflix nu ar fi o grămadă de seriale de genul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells