Ant-Man and the Wasp

(2018)

Omul Furnică şi Viespea

Poster Ant-Man and the Wasp Postere Ant-Man and the Wasp

Sinopsis Ant-Man and the Wasp

Mai mult
Ant-Man and the Wasp trl 2

În Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte. Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Evangeline Lilly Evangeline Lilly Hope Van Dyne / Wasp Paul Rudd Paul Rudd Scott Lang / Ant-Man Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Janet van Dyne
Michael Douglas Michael Douglas dr. Hank Pym Laurence Fishburne Laurence Fishburne dr. Bill Foster / Goliath Judy Greer Judy Greer Maggie
Michael Peña Michael Peña Luis T.I. T.I. Dave Stan Lee Stan Lee
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Ant-Man 2
  • Cherry Blue

Produs de

Marvel Studios

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Ant-Man and the Wasp

Weekend premieră (02.07.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 932.310,00
Total
  • Spectatori 14
  • Încasări (RON) 2.895.092,00
  • Încasări (USD) 724.493,45

Părerea criticului

Gloria pe 05 Iulie 2018 12:00
Omul Furnică şi Viespea ne ridică moralul după Infinity War
Omul Furnică şi Viespea/Ant-Man and the Wasp intră pe 6 iulie pe marile noastre ecrane, cu o acțiune desfășurată simultan cu cea din Avengers:Infinity War, dar fără conștiința evenimentelor sumbre desfășurate acolo pe mai multe fronturi.

Ant-Man and the Wasp reușește să ridice moralul dărâmat al fanilor MCU după întâmplările tragice din Infinity War datorită unui Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) cu simțul umorului, care nu se prea ia în serios, cu o echipă de supereroi victorioasă, fără villaini de calibru, din care „Fantoma” (Hannah John-Kamen) e mai mult un (anti)erou tragic și cu coechipieri improbabili (în frunte cu „bufonul” fără voie Luis, al lui Michael Peña), plus forțe de ordine ușor caricaturale. În plus, însăși superputerea acestor personaje duce la multe situații amuzante, mai ales când apar probleme… citeşte

5 6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 02 August 2018 09:04
Mi-au placut mult trecerile de la o marime la alta, dinamica scenelor, dialogurile.
5 0
vlad_oprican pe 28 Ianuarie 2018 22:45
Poate in acest film mai ascultam si povestile lui Luis
4 1
FunnyX pe 08 Iulie 2018 00:53
Eu sunt un pasionat al genului SF, dar sa zicem ca SF-ul cuantic a mers mult prea departe; nimic plauzibil in scenariul salvarii dintr-un asa-zis Univers cuantic unde ea a supravietuit 30 de ani??!!! Pai cum, cu ce mijloace? :))
Un film comercial, care a incercat sa speculeze succesul primei parti. Sunt si parti bune, insa si multe bazaconii in film. S-a reusit destul de bine crearea de suspans, ceva chimie intre cei doi....
Merita o vizionare!

3 0
carmen_angelus_romila pe 04 August 2018 15:32
O continuare a primului film, cu multa actiune si neprevazut, "Ant-Man and the Wasp" ramane in limitele unui science fiction savuros si uneori comic.
3 2
kaarthur pe 09 Iulie 2018 10:20
Slab
Destul de slab, umor slab, actiune slaba, intr-un cuvant PLICTISITOR.
3 7
bizonul pe 15 martie 2020 07:28
Un film idiot ca si cel ce urmeaza, Hellboy, pe canalul Pro.Tv. Filme de duzina dar sunt multi ce le apreciaza mai ales in lumea copiilor de azi. Ma vad si eu copil , ce filme doream atunci, dar nu-mi imaginez cum as fi rezistat la asa ceva. Si de ar fi numai astea dar in grila canalelor tv. tot astfel de panarame gasesti , pana la Wild Wild West... Evident dreptatea nu-i pe placul multora, asa ca sa nu te mire aprecierile comentatorilor.
user-5ae43a25b6594 pe 09 Iulie 2018 09:08
Un film bunicel, diferit de celelalte filme aparute pana acum in acest univers marvel, poveste destul de simpla si usor de inteles cum sta treaba, villan inexistent aproape, e mai degraba un (anti)erou, treaba cu cuanticul a mers prea departe si in rest compenseaza cu scenele de actiune bune si momentele amuzante. Ceva usor care sa te bine dispuna dupa Avengers: Infinity War.
2 0
user-5a76ca158f5f2 pe 07 Iulie 2018 12:19
Sincer filmul nu e rau dar nici extrordinar nue. Insa e mai bun ca primul, dar e un film marvel forate diferit in care eroi nu salveaza lumea, ci pe sotia lui hank pym care era blocata in tinutul quantic. Side asemenea villanul nu este unul obisnuit, aceasta(si spun aceasta pentru ca villanul este feminin) nu vrea sa distruga lumea sau sa o cucereasca, ci vrea doar sa fure ceva ce eroi au, tot pentru ea insasi(in film are o anomalia care vrea sa si-o remedieze). Iar ea are nevoie de laboratorul lor si de sotia lui hank pentru a reusi. Dar desigur ca eroi nu se lasa asa usor si cam asta e scenariul filmului. Avand in vedere faptul ca nu este un film clasic marvel, filmul are cu totul alta textura si nu este un lucru rau, dar cand te obisnuiesti ca aproape toate filmele sa fie intr-un singur gen te surprinde faptul ca unele nu sunt la fel. Exista o scena de dupa generic care arata ca… citeşte
2 0
matewqwe pe 23 Iulie 2018 19:40
Un film mediocru. Personajele sunt stereotipuri, acţiunea nu este excepţională, glumele sunt infantile, iar linia narativă a filmului nu funcţionează din pricina faptului că nu avem niciun motiv să ne pese de caracterele din film, deoarece sunt atât de simple şi previzibile. Este un film digerabil şi cam atât.

Dacă eşti superficial, sau ai nevoie de ceva să te distragă timp de 2 ore, atunci îţi va plăcea. Dacă vrei cinematografie cel puţin bună, atunci "Ant-Man and the Wasp" îţi va irosi timpul.

2 4
Wolfeh pe 14 Iulie 2018 18:54
Praf
Acesta a fost cel mai plictisitor si slab film Marvel pe care l-am vazut vreodata.Dupa parerea mea,nu se poate incadra la"actiune",pentru ca 90% din film a fost vorbarie.Ca sa nu mai zic de dialogul slab,glume si mai slabe si penibile.Desi filmul este considerat"audienta generala",nu l-as recomanda nici macar copiilor.Adica daca eu ca adult m-am plictisit de moarte,saracii copii cum sa reziste atunci?
2 7
Mihai2508 pe 21 Ianuarie 2019 14:40
Este OK
Un film destul de ok, intr-adevar nu este unul memorabil, dar cu sifuranta nu te vei plictisi daca il vizionei si nici nu o sa iti para rau ca ai facut-o.
1 0
Sorin87 pe 24 Octombrie 2018 23:18
Am asteptat cu nerabdare partea a 2-a care nu m-a dezamagit deloc si acum astept si o a 3-a parte
1 0
6Patronul9 pe 04 August 2018 15:42
"It's not a disguise Hank,we look like ourselves at a baseball game."
In clasicul stil Marvel,Ant-Man and the Wasp ofera divertisment de calitate si te lasa cu un zambet pe fata.Nu mi-a placut la fel de mult ca prima parte insa este la fel de bun ca oricare alt film de genul acesta din ultimii ani.Un film frumos de vazut cu familia si distractiv pentru oricine,in special pentru un fan Marvel.
1 0
SYNDJ pe 26 Noiembrie 2018 15:21
Continuarea povestii... Cu unele momente plictisitoare, dar cu altele amuzante, pline de actiune si cu efecte foarte bune, filmul a reusit sa ma tina treaz pana la final.
1 1
andystarx pe 25 Noiembrie 2018 17:16
Nota 7/10
Putin mai slab ca prima parte,dar si acesta mi se pare unul din cele mai reusite filme marvel,parca ai ce sa vezi,nu mizeriile deadpool,guardins of the galaxy si altele ! Oricum,nu este un fillm de revazut !
1 1
user-5ace3a9846e50 pe 11 Iulie 2018 17:00
Genericul a fost super. Are legatura cu infinity war!
1 1

Spune-ţi părerea despre Ant-Man and the Wasp

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ant-Man and the Wasp
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells