Rămase fără prezentator, Oscarurile încearcă să îi coopteze pe Avengeri

de Gloria Sauciuc în 13 Ian 2019
Ultima dată când genul acesta de renuniune a avut loc la Oscaruri a fost în 2013, când Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner și Samuel L. Jackson s-au întâlnit pe scenă

Cea de-a 91-a ediție a Oscarurilor are loc pe 24 februarie iar organizatorii galei luptă să salveze situația în absența unui prezentator.

După ce Kevin Hart a renunțat să prezinte, s-a anunțat că Oscarurile nu vor mai avea deloc un prezentator, lucru nemaiauzit din 1989 încoace. Formula de compromis a fost găsită - echipe de actori vor prezenta, prin rotație, diverse fragmente de-a lungul întregii seri. 

Noutatea este că se vrea o reuniune a actorilor din franciza Avengers, care să urce pe scena Oscarurilor, ca o contrapondere la lipsa unui prezentator, scrie Cinemablend.

Universul Cinematografic Marvel a dat ecranului o serie formidabilă de filme, iar 2018 a fost cel mai de succes an de până acum: Black Panther, Avengers: Infinity War și amuzantul Ant-Man and the Wasp au fost remarcabile, iar anul 2019 se așteaptă a fi la fel. Producătorii Oscarurilor încearcă să folosească în avantajul lor acest aspect, aducând cât mai mulți actori celebri din filmele Avengers în noaptea galei.

Unii dintre ei au evitat să apară la Globurile de Aur pentru ca prezența lor la Oscaruri să fie și mai notabilă. Nu mai e nevoie să pomenim că, dacă Academia de Film reușește acest lucru, gala Oscarurilor va fi o reușită. Și Disney a promovat personajele Marvel, așa că nu e de mirare ca Oscarurile să funcționeze ca un vehicul de promovare reciproc avantajoasă. Considerând așteptările publicului pentru Captain Marvel, Avengers: Endgame și pentru Spider-Man: Far From Home, toată lumea va avea de câștigat: studiourile Marvel, pe de o parte, gala Oscar cu o popularitate în cădere liberă, dar și fanii francizei cu supereroi.

Ultima dată când genul acesta de renuniune a avut loc la Oscaruri a fost în 2013, când Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner și Samuel L. Jackson s-au întâlnit pe scenă la un an și jumătate după premiera The Avengers. De atunci și până acum, rândurile Avengerilor s-au lărgit semnificativ, așa că seara galei Oscar de anul acesta ar putea rămâne sub semnul Răzbunătorilor.

Între discuțiile pentru categoria „Film popular” și vestea retragerii lui Kevin Hart ca prezentator, în contextul dezvăluirii unor glume controversate din anii trecuți, se pare că suntem martorii uneia dintre cele mai stranii introduceri la o ceremonie de Oscaruri din istorie. Vom vedea dacă situația se va schimba la gala din noaptea de 24 spre 25 februarie.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2019, The Avengers, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and the Wasp, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home, Captain Marvel, Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Kevin Hart

Alte știri din cinema

„Distanța dintre mine și mine”, despre poeta Nina Cassian, la Trieste Film Festival

Filmul va fi proiectat în competiția internațională de documentare

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells