Horror-ul "Friday the 13th" i-a speriat rau pe americani

de Razvan Boboc în 16 Feb 2009
Horror-ul "Friday the 13th" i-a speriat rau pe americani

Pelicula horror "Friday the 13th", un remake al clasicului din 1980, se afla in fruntea box office-ului american, dupa ce a avut incasari de 42,2 milioane de dolari, conform Box Office Mojo. Noul film, regizat de Marcus Nispel ("The Texas Chainsaw Massacre"), a fost lansat in cinematografele din America, strategic, vineri, 13 februarie. Din distributia lungmetrajului fac parte Jared Padalecki si Danielle Panabaker.

Fostul number one, comedia "He's Just Not That Into You", cu Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Jennifer Aniston si Jennifer Connelly in distributie, a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 19,6 milioane de dolari.

Locul al treilea este ocupat de "Taken" care a avut incasari de 19,2 milioane de dolari. Bryan (Liam Neeson), fost agent secret, are la dispozitie numai cateva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Maggie Grace), din mainile unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie.

Comedia romantica "Confessions of a Shopaholic", cu Isla Fisher in rolul principal, se afla pe pozitia a patra, cu incasari de 15,4 milioane de dolari.

Taguri:  Friday the 13th

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 23 noiembrie 2011 15:19
mie nu mi s-a parut deloc "mortal" ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells