HBO şi Alan Ball citesc semnele morţii

de Ştefan Dobroiu în 13 Aug 2010
HBO şi Alan Ball citesc semnele morţii

Dacă ai văzut American Beauty, Sub Pământ S.R.L. şi True Blood, sigur ştii cine este Alan Ball. Una dintre cele mai valoroase achiziţii ale canalului HBO, Alan Ball începe în curând producţia la un nou serial, la fel de legat de subiectul morţii ca şi predecesoarele sale din carieră.

All Signs of Death lasă în pace vampirii şi telepatia, dar nu şi macabrul. Webster, eroul interpretat de Ben Whishaw (tot mai celebru după ce a apărut în Parfumul: Povestea unei crime) este un pierde-vară care începe un surogat de carieră ajutând la curăţarea locurilor unde au fost comise crime.

Alan Ball îi scoate în faţă o mulţime de provocări în această întunecată dramedie, de la o moarte suspectă la câteva femei fatale şi secrete din propriu-i trecut. Serialul este inspirat de romanul poliţist publicat în 2009 The Mystic Arts of Erasing All Signs of Death, scris de Charlie Huston.

În acest moment nu se ştie dacă episodul pilot se va transforma şi într-un serial. Filmările vor începe la Los Angeles la sfârşitul lumii.

Ce crezi despre subiect? Eşti fan Sub Pământ S.R.L. şi True Blood? De ce?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 14 august 2010 08:58
cred ca va face o treaba buna !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells